Wanneer ik een cadeautje zoek voor iemand vind ik het altijd leuk om iets samen te stellen dat past bij die persoon...

Een leuk pakketje ziet er altijd extra feestelijk en bijzonder uit. Tuurlijk, voor een kinderverjaardag draait het alleen om de inhoud en is het papier dat eromheen zit maar bijzaak. Maar voor een vriendin, geliefde, moeder of een ander speciaal persoon die het gewoon verdient om even lekker in het zonnetje gezet te worden draait het juist om de ervaring, het gebaar... 

Een mooi pakketje laat zien dat jij zelf jouw liefde, gevoel en beleving in het cadeautje hebt gestopt en dat geeft een hele hoop extra charme aan het cadeau!

En omdat ik het zo leuk vind om pakketjes samen te stelllen en ik ook weet dat websites soms aan kunnen voelen als een bos vol met keuzestress heb ik een aantal mooie pakketjes voor je samengesteld. Kant en klaar, met een kaartje erbij waar je zelf nog iets op kunt schrijven, helemaal mooi ingepakt, 'Ready to Give'!

En extra leuk, de pakketjes zijn een tikkeltje voordeliger dan wanneer je zelf de losse producten zou shoppen!
Je bespaart dus tijd en geld! Win-Win!

Van elk pakketje staat er maar 1 in de shop. De pakketjes worden telkens weer aangevuld, dus houd de pagina regelmatig in de gaten.

Wil je meerdere dezelfde pakketjes? Stuur dan even een mailtje naar info@zilverdraakje.com dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Let op: 'Ready to Give' Cadeau pakketjes kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Sorteer op
Sorteer op
© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel