InstagramFacebook

April 19 - 2021

Grootouders zijn ouders met een gouden randje... 

Haast dagelijks spreek ik lieve opa's of oma's die trots de geboorte van hun kleinkind willen vieren. Ze zijn op zoek naar het meest bijzondere cadeau voor het meest bijzondere cadeau dat zij zelf zojuist hebben mogen ontvangen...

Ik weet nog goed dat mijn opa vroeger regelmatig zei: 'Ik hou veel van mijn kinderen, maar ik hou nog veel meer van mijn kleinkinderen'. Ik weet ook nog goed dat mijn moeder dit altijd een beetje gek vond. Eigenlijk heb ik haar nooit gevraagd hoe zij daar nu in staat, nu ze zelf 4 prachtige kleinkinderen heeft. 3 jongens en een meisje. De oudste is inmiddels 10 en Thijn is met zijn 1 jaar de jongste.

Tien jaar geleden werd mijn moeder voor het eerst oma. Ze werkte zelf nog part-time en werd daarbij 1 dag in de week oppas oma. Ik heb altijd gedacht dat het oudste kleinkind het bijzonderst zou zijn voor een oma...

9 jaar later werd Thijn geboren... Tijden zijn in die jaren erg veranderd. Mijn moeder werkt niet meer en sinds vorig jaar is mijn vader ook met pensioen. Zelf werk ik vanuit huis dus het oppassen is er natuurlijk nog wel, maar wel iets vrijblijvender dan destijds. En nu met Corona is alles natuurlijk helemaal heel erg anders. Ik zie mijn ouders genieten van onze kleine man. En inmiddels denk ik dat ook hun jongste kleinkind een heel erg speciaal plekje in hun hart inneemt, omdat ze nu de rust en de tijd hebben om er met volle teugen van te genieten.

Thijn is dol op zijn opa en oma. En dat zijn wereldje altijd klein is geweest door Corona zorgt er nu voor dat zijn grootouders niet alleen gouden randjes hebben, maar ook een hele dikke vette strik eromheen! Ik hoop dat ze nog heel lang van elkaar mogen genieten. 

Omdat grootouders eigenlijk ouders met een gouden randje zijn vind ik dat oma ook dit jaar met Moederdag wel even lekker in het zonnetje gezet mag worden! En niet alleen oma, maar ook oma 2-be! Daarom heb ik in de 'Moederdag Gift-Guide' ook voor hen de allermooiste cadeautjes verzameld! Wil jij je moeder of schoonmoeder verrassen? 

Verzendtijd:

 Reguliere artikelen: Voor 18.00 uur besteld, de volgende werkdag verzonden

♥ Verzilverde cadeautjes met persoonlijke gravure: Voor donderdag besteld,  op vrijdag verzonden

 Bamboe/houten cadeautjes met gravure: Voor donderdag besteld, op vrijdag of maandag verzonden

 Initiaal sleutelhangers: 2 tot 8 werkdagen

 Gepersonaliseerde armbanden: 1 tot 5 werkdagen

♥ Het mooiste cadeau voor de liefste mama of oma is misschien wel een sieraad met de naam of namen van haar kindje(s) of kleinkinderen! 

Deze prachtige, RVS armbanden zijn verfijnd, gedetailleerd maar toch van zware stevige kwaliteit!
Op het plaatje kan je zelf een tekst laten graveren in sierletters of blokletters.

Een heel bijzonder sieraad met een bijzondere boodschap. Een uniek cadeautje voor Moederdag!

De armband is verkrijgbaar in 3 kleuren. Zilverkleur, Goudkleur en Rosé Goudkleur.

De verzendtijd bedraagt 1 tot 5 werkdagen. Voor Moederdag is de uiterst aanbevolen besteldatum zondag 25 april! Soms spreekt mijn gezicht boekdelen... Nou ja... Soms... Meestal... Ik ben zo iemand die deze twijfelachtige gave heeft...  

Soms is dat misschien goed... Maar soms is het ook uiterst onhandig. Zeker op momenten dat je niet wilt laten blijken dat je teleurgesteld bent terwijl een ander toch echt niet de intentie had om je teleur te stellen... Voel je een beetje waar ik heen ga?

Moederdag is een hele speciale dag voor mij, sinds ik zelf mama ben. Voorheen heb ik me nooit beseft dat deze dag zo'n emotionele lading voor mij zou kunnen hebben. Moederdag is voor mij specialer dan mijn verjaardag. Het is de dag dat ik vier dat ik mama ben. Dat ik twee prachtige kindjes heb waar ik ontzettend veel van houd. Daarbij vind ik het zelf ook heel speciaal om die dag gewoon even lekker in het zonnetje gezet te worden door de kindjes. 

Vandaar dat ik heb besloten om dit jaar een 'Papa Tip-Guide' aan de 'Moederdag Gift-Guide' toe te voegen. Gewoon, omdat ik oprecht blije mama's wil zien met Moederdag. Mama's die verrast worden met iets moois dat ze verdienen, al is het maar iets kleins. Iets dat hen vertelt dat er aan hen gedacht wordt en dat ze geliefd zijn! En omdat ik niet wil dat papa's hier stress voor moeten hebben kunnen ze nu heel gemakkelijk de  mooiste cadeautjes terug vinden in de 'Papa Tip-Guide'. 

 

♥ Deze 'Super Special' is een prachtig cadeau voor de allerliefste mama of oma! 

In dit mooie pakket vind je een prachtige RVS armband met persoonlijke tekst, een houten kaart met de tekst 'Ik hou van jou' en een klein make-up spiegeltje om symbolisch te laten weten hoe mooi mama of oma! Deze prachtige cadeautjes zijn samen verpakt in een mandje met kleine roosjes, ingepakt in folie.

Deze 'Super Special' shop je nu voor €45,- in plaats van €49,35 en je krijgt het kant en klaar ingepakt thuis bezorgd!

Zolang de voorraad strekt!

Let op: Verzendtijd 2 tot 7 werkdagen in verband met personalisering!

 

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

Veel Liefs!

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel