streep

De Nijntje babyspullen in mijn assortiment zijn perfecte cadeautjes voor pasgeboren kindjes! Nijntje is natuurlijk een lief, klein konijntje waar iedereen fan van is. Zilverdraakje biedt daarom diverse leuke spulletjes voor baby’s aan, zoals een Nijntje spaarpot van zilver of prachtig zilverbestek. Daarnaast kun je hier ook terecht voor Nijntje babyspullen waar het kindje als hij of zij volwassen is nog veel aan heeft. Hierbij denk je bijvoorbeeld aan een invulalbum, een kraambezoekboek of een tanden- en haarlokdoosje.

Laat de Nijntje babyspullen graveren voor een persoonlijke touch

Wat is nog leuker dan een Nijntje spaarpot van zilver of een mooie set zilverbestek? Een verzilverd cadeautje dat helemaal gepersonaliseerd is! Daarom kun je de Nijntje babyspullen, zoals een spaarpot van zilver of zilverbestek, laten graveren. Laat bijvoorbeeld de naam van het kindje of de geboortedatum op de Nijntje babyspullen graveren, zodat het écht een persoonlijk presentje wordt. Zo is de Nijntje spaarpot van zilver of het zilverbestek een prachtig én uniek geschenk. Voor de gravering kies je voor blokletters of sierletters. Voer daarna een tekst van maximaal twintig karakters in en zorg ervoor dat er geen spelfouten in staan. Let wel op: Hoe meer karakters je wil laten graveren, hoe kleiner de letters worden.

Bestel de mooiste cadeautjes online

Als je op zoek bent naar een uniek cadeau, dan kies je voor de leuke en schattige Nijntje babyspullen uit mijn webshop! Naast Nijntje zilverbestek of een mooie spaarpot van zilver, vind je in de webshop vele andere leuke kinderspaarpotten en verzilverde besteksetjes. Daarnaast kun je hier ook terecht voor allerlei andere kraamcadeautjes, bijvoorbeeld van Woezel & Pip of BamBam. Wil je meer informatie over de producten of weet je niet goed welk cadeau je wil kopen? Neem dan gerust contact met mij op door te bellen of te WhatsAppen naar 0031 6 10739461.

Sorteer op
Sorteer op
© 2017 - 2021 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel