streep

De Nijntje-babyspullen in mijn assortiment zijn perfecte cadeautjes voor pasgeboren kindjes! Nijntje is natuurlijk een lief, klein konijntje waar iedereen fan van is. Zilverdraakje biedt daarom diverse leuke spulletjes voor baby’s aan, zoals een Nijntje-spaarpot van zilver of prachtig Nijntje-zilverbestek. Daarnaast kun je hier ook terecht voor Nijntje-babyspullen waar het kindje als hij of zij volwassen is nog veel aan heeft. Daarbij denk je bijvoorbeeld aan een invulalbum, een kraambezoekboek of een tanden- en haarlokdoosje.

Laat de Nijntje babyspullen graveren voor een persoonlijke touch

Wat is nog leuker dan een Nijntje-spaarpot van zilver? Of ga je liever voor een mooie set zilverbestek van Nijntje? Een verzilverd cadeautje dat helemaal gepersonaliseerd is! Daarom kun je de Nijntje-babyspullen laten graferen. Dat kan met het Nijntje-zilverbestek en met een Nijntje-spaarpot van zilver. Laat bijvoorbeeld de naam van het kindje of de geboortedatum op de Nijntje-babyspullen graveren, zodat het écht een persoonlijk presentje wordt. Zo is de Nijntje-spaarpot van zilver of het Nijntje-zilverbestek een prachtig én uniek geschenk. Voor de gravering van het Nijntje-zilverbestek kies je voor blokletters of sierletters. Voer daarna een tekst van maximaal twintig karakters in en zorg ervoor dat er geen spelfouten in staan. Let wel op: Hoe meer karakters je wil laten graveren, hoe kleiner de letters worden.

Bestel de mooiste cadeautjes online

Als je op zoek bent naar een uniek cadeau, dan kies je voor de leuke en schattige Nijntje-babyspullen uit mijn webshop! Naast Nijntje-zilverbestek of een mooie Nijntje-spaarpot van zilver, vind je in de webshop vele andere leuke cadeautjes. Denk bijvoorbeeld aan een zilveren spaarpot of een verzilverd kinderbestek. Daarnaast kun je hier ook terecht voor allerlei andere mooie producten, bijvoorbeeld een Woezel & Pip kraamcadeau of een BamBam kraamcadeau. Wil je meer informatie over de Nijntje babyspullen in mijn webshop of weet je niet goed welk cadeau je wil kopen? Neem dan gerust contact met mij op door te bellen of te WhatsAppen naar 0031 6 10739461.

Sorteer op
© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel