Voor een mooi zilveren tandendoosje of haarlokdoosje kun je terecht in mijn webshop. Bij Zilverdraakje zijn wij altijd op zoek naar de mooiste verzilverde doosjes! Wij hebben diverse prachtige cadeautjes voor kleine schatjes. Kleine schatjes krijgen natuurlijk ook kleine haartjes en kleine tandjes. En wanneer de haartjes geknipt worden en de tandjes wisselen, willen we die natuurlijk op een gepaste manier bewaren!

Een zilveren tandendoosje als je kind gaat wisselen van tanden

Als je kind de leeftijd heeft bereikt dat hij of zij tanden gaat wisselen, is het natuurlijk erg leuk om deze te bewaren voor later. Extra leuk is het om ze te bewaren in een zilveren tandendoosje waar de naam van je kind op gegraveerd is. Laat je dit doen door Zilverdraakje, dan weet je zeker dat je geniet van kwaliteit. Veel ouders vinden het leuk om een plukje haar te bewaren van hun kind als hij of zij voor het eerst naar de kapper gaat. Maar een plukje haar bewaar je niet gemakkelijk los. Niet alleen wordt het haar daar minder mooi van, ook is het gewoon zonde. Kies er daarom voor om het plukje haar te bewaren in een haarlokdoosje.

Kies jouw favoriete bewaardoosje

Bezoek de webshop en kies welke combinatie van zilveren een tandendoosje en haarlokdoosje jouw favoriet is. Zo kies je bijvoorbeeld voor een treintje of twee doosjes met Poeh en Tijgertje. Naast deze kraamcadeaus hebben wij nog diverse andere Disney babyspullen. Of ga voor een kraammand als je echt niet kunt kiezen! Om het zilveren tandendoosje en haarlokdoosje te personaliseren, laat je de naam of de geboortedatum van het pasgeboren kind graveren op het doosje. Geef de doosjes weg als kraamcadeau, of bewaar ze lekker zelf voor je eigen kind. Let op: geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De tanden- en haarlokdoosjes zijn uitsluitend gemaakt ter decoratie en dus niet geschikt als speelgoed. Als je nog vragen hebt, stel deze dan via het contactformulier of door een whatsappje te sturen naar 0031 6 10739461.

Sorteer op
© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel