Een kraammand of Keepsake box

Bestel een kraammand of een Keepsake box bij Zilverdraakje om de bijzondere dingen van je jonge kind te bewaren. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de eerste schoenen te bewaren, het bandje van het ziekenhuis en nog meer mooie eerste herinneringen.

De kraammand of de Keepsake box

Om de eerste dingen van je kleine schatje op een veilige manier te bewaren, koop je een kraammand of een Keepsake box. Op die manier ben je ervan verzekerd dat ze mooi en stofvrij blijven en houd je een blijvende herinnering. Of kies ervoor om de mand te vullen met mooie cadeautjes uit de webshop, bijvoorbeeld een tandendoosje of haarlokdoosje. Zo geef je een zeer persoonlijk kraamcadeau aan de pas bevallen moeder.

Plaats een bestelling

Bestel in de webshop een kraammand of Keepsake box om ervoor te zorgen dat die eerste speciale spulletjes van je kleine schatje bewaard blijven. Zo bewaar je de tastbare dingen uit dat eerste jaar die zo speciaal aanvoelen op een mooie manier. Je kind zal je er later dankbaar voor zijn dat alles zo goed bewaard is gebleven. Neem voor vragen contact met mij op via WhatsApp 0031 6 10739461 of vul het contactformulier op de website in.

Sorteer op
© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel