'Zilverdraakje'. Een webshop met bijzondere (kraam)cadeautjes voor kleine schatjes.

Maar wie is nou eigenlijk 'Zilverdraakje'?

Een webshop met bijzondere (kraam)cadeautjes voor kleine schatjes. Deze webshop is ontstaan uit een droom van een jonge moeder. Ik run de webshop zelf, dus elke bestelling wordt met liefde en zorg ingepakt, door mij, voor jou. Ik check elke bestelling voor verzending op defecten en elk cadeautje wordt als een echt cadeautje ingepakt als jij daarvoor kiest. Ik ben blij als jij blij bent. En als je niet blij bent, dan wil ik er alles aan doen om dat op te lossen.

Ik probeer de webshop steeds verder uit te breiden met de mooiste, meest bijzondere items zodat jij niet meer uren hoeft te zoeken naar jouw ideale geschenk.

Kortom: persoonlijke service en liefde en zorg voor elk cadeautje, elke dag weer. Emails, telefoontjes en berichten probeer ik altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Ik hou zelf van duidelijke communicatie. Ik weet graag waar ik aan toe ben en dat draag ik ook graag uit naar mijn klanten.

 

Op 16 februari 2018 is de webshop geopend.
Mijn grote trots, geïnspireerd op mijn grootste trots.

Ik hoop dat mijn webshop anderen liefde en inspiratie brengen.

Veel plezier met het rondkijken en neuzen tussen de prachtige spulletjes. Mocht ik ergens mee kunnen helpen, stuur me dan gerust een mailtje of een berichtje.

Tot snel!

Veel liefs,

'Zilverdaakje'
info@zilverdraakje.com

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel