Een mooie zilveren muziekdoos voor de baby

Wil je een zilveren muziekdoos geven aan de aankomende baby? Maak dan een keuze uit het ruime aanbod van Zilverdraakje. Ik heb een prachtige collectie aan muziekdoosjes samengesteld zodat jij altijd een passend cadeau vindt.

Laat de zilveren muziekdoos graveren met de naam van de baby

Wil je een zilveren muziekdoos van Nijntje geven aan de baby of juist een muziekdoos en fotolijst in één? Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het in onze webshop. En wil je helemaal een unieke en persoonlijke zilveren muziekdoos geven aan de baby? Kies er dan voor om zijn of haar naam en/of geboortedatum op het muziekdoosje te laten graveren! Je kiest hierbij zelf voor blokletters of sierletters. Op die manier geef je zeker een prachtig en bijzonder cadeau!

Bekijk het ruime assortiment

Wij voorzien je graag van advies als je niet weet welke zilveren muziekdoos je wil geven aan de baby. Bel hiervoor naar +31(0)76-8508302 of stuur een WhatsApp naar +31(0)76-34604642. Wil je liever een ander verzilverd cadeautje geven? In onze webshop vind je tal van andere prachtige cadeaus, bijvoorbeeld een Woezel & Pip kraamcadeau of een BamBam kraamcadeau. Je hebt dus meer dan genoeg keuze!

Sorteer op
© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel