InstagramFacebook

 

 

Gepersonaliseerde babyspullen

Als je op zoek bent naar gepersonaliseerde babyspullen, dan zit je goed bij Zilverdraakje! Het is namelijk mogelijk om allerlei soorten gepersonaliseerde babygeschenken eenvoudig aan te schaffen in de webshop. Laat je cadeautje meteen graveren en je weet zeker dat je een uniek en cadeau in huis haalt. Hieronder vind je alle cadeautjes die je kunt laten graveren.

Laat een naam en/of datum graveren voor gepersonaliseerde babyspullen

Gepersonaliseerde babygeschenken zijn natuurlijk extra leuk met de naam van het kindje en/of de geboortedatum erop. Door de beperkte ruimte op de artikelen mag de naam maximaal tien tot twaalf letters bevatten. Let wel op: hoe meer letters, hoe kleiner ze worden. Je kan voor de gravering kiezen uit sierletters of blokletters. Kies bij de opties voor 'sierletters graveren' of 'blokletters graveren' en vul bij het bestellen de gewenste naam en/of datum in, in het 'opmerkingen' veld. Let goed op dat er geen spelfouten in staan!

De kosten van gepersonaliseerde babygeschenken

De meerprijs voor graveren bedraagt € 8,50 voor de gehele gravering op één onderdeel. Wil je gravering op twee onderdelen? Dan bedraagt de meerprijs € 12,25. Het graveren van een babyarmband met naam in het standaard lettertype is gratis en de verzendtijd hiervoor bedraagt één tot vijf werkdagen voor de zilveren armbandjes en twee tot zeven werkdagen voor de gouden armbandjes.

Bekijk het uitgebreide assortiment

Bekijk snel het aanbod aan gepersonaliseerde babygeschenken en allerlei andere babyspullen, zoals een verzilverde rammelaar of mooie sleutelhangers! In onze webshop vind jij gegarandeerd mooie, gepersonaliseerde babyspullen die helemaal bij het kindje passen. Houd er wel rekening mee dat gepersonaliseerde babygeschenken niet geruild of geretourneerd kunnen worden! Heb je speciale wensen of is de verzendtijd te lang? Neem dan even contact met ons op via telefoon +31(0)76-8508302 of WhatsApp op het telefoonnummer +31(0)6-34604642 of vul het contactformulier in.

 

 

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel