InstagramFacebook

 

 

Een gepersonaliseerd babycadeau

Als je op zoek bent naar een gepersonaliseerd babycadeau, dan zit je goed bij Zilverdraakje! Het is namelijk mogelijk om allerlei soorten gepersonaliseerde babygeschenken en babyspullen eenvoudig aan te schaffen in de webshop. Laat je cadeautje meteen graveren en je weet zeker dat je een uniek en gepersonaliseerd babycadeau in huis haalt. Hieronder vind je alle cadeautjes die je kunt laten graveren.

Laat een naam en/of datum graveren voor een gepersonaliseerd babycadeau

Gepersonaliseerde babygeschenken en babyspullen zijn natuurlijk extra leuk met de naam van het kindje en/of de geboortedatum erop. Door de beperkte ruimte op de artikelen mag de naam maximaal tien tot twaalf letters bevatten. Let wel op: hoe meer letters, hoe kleiner ze worden. Je kan voor de gravering kiezen uit sierletters of blokletters. Kies bij de opties voor 'sierletters graveren' of 'blokletters graveren' en vul bij het bestellen de gewenste naam en/of datum in, in het 'opmerkingen' veld. Let goed op dat er geen spelfouten in staan!

De kosten van gepersonaliseerde babygeschenken of babyspullen

De meerprijs voor graveren bedraagt € 8,50 voor de gehele gravering op één onderdeel. Wil je gravering op twee onderdelen? Dan bedraagt de meerprijs € 12,25. De te graveren cadeautjes worden eens in de week op vrijdag naar de graveur gebracht en op zaterdag verzonden. Afhankelijk van de dag waarop je bestelt kan de verzendtijd van een gepersonaliseerd babycadeau dus twee tot zeven werkdagen bedragen. Het graveren van babyarmbandjes in het standaard lettertype is gratis en de verzendtijd hiervoor bedraagt één tot vijf werkdagen voor de zilveren armbandjes en één tot zeven werkdagen voor de gouden armbandjes.

Bekijk het uitgebreide assortiment

Bekijk snel het aanbod aan gepersonaliseerde babygeschenken en allerlei andere babyspullen, zoals verzilverde rammelaars of mooie sleutelhangers! In onze webshop vind jij gegarandeerd een gepersonaliseerd babycadeau dat helemaal bij het kindje past. Houd er wel rekening mee dat gepersonaliseerde babygeschenken en babyspullen niet geruild of geretourneerd kunnen worden! Heb je speciale wensen of is de verzendtijd te lang? Neem dan even contact met mij op via telefoon of WhatsApp op het telefoonnummer 0031 6 10739461 of vul het contactformulier in.

--- Bekijk hier de verschilende mogelijkheden om jouw cadeautje te laten personaliseren! ---

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2017 - 2021 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel