Een mooie babyarmband met naam

Een babyarmband met de naam van het kleintje is een super persoonlijk geschenk voor een heel bijzonder moment. Geef een armband van Zilverdraakje cadeau bij de geboorte, bij een doop, voor een eerste verjaardag van de baby of op een andere hele speciale dag. Een babyarmbandje met naam, afkomstig van mijn website, is gemaakt van echt zilver en goud. Een zilveren of gouden babyarmband is verkrijgbaar in verschillende maten, zowel voor baby's als voor jonge kinderen.

Kies voor een zilveren babyarmband met de naam van het kindje

Wat is nou een mooier cadeau dan een prachtige armband voor de geboorte van een baby? Een zilveren babyarmband met de naam van het kindje! Het is mogelijk om een zilveren babyarmband te personaliseren door een naam en/of (geboorte)datum te laten graveren. Door de beperkte ruimte mag de naam maximaal twaalf letters bevatten. Let wel op, hoe meer letters, hoe kleiner ze worden. Je kan voor de gravering kiezen uit blokletters of sierletters. Kies bij de opties voor 'standaard blokletters graveren' of 'sierletters graveren' en vul bij het bestellen de gewenste naam en/of datum in. Let goed op dat er geen spelfouten in staan! De standaard bloklettergravering op de plaatarmbandjes is geheel gratis! Als je sierletters wil, dan wordt hiervoor € 0,95 extra berekend.

Geef een armband cadeau bij de geboorte van een baby

Een prachtige, gepersonaliseerde armband uit mijn webshop is hét perfecte cadeau voor de geboorte van een baby. De verzendtijd van een zilveren babyarmband met naam bedraagt door het personaliseren één tot acht werkdagen. Houd er wel rekening mee dat gepersonaliseerde cadeautjes niet geruild of geretourneerd kunnen worden. Heb je speciale wensen of is de verzendtijd te lang? Neem dan even contact met mij op door te bellen of WhatsAppen naar het telefoonnummer 0031 6 10739461. Let op: de armbandjes bestaan uit kleine onderdelen, houd je kleine kindje dus een beetje extra in de gaten wanneer ze sieraden draagt – zeker wanneer hij of zij nog heel klein is!

per pagina
Sorteer op
    1 - 24 van 68 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel