Een armbandje is een super persoonlijk geschenk voor een baby of kindje voor een heel bijzonder moment. Geef een armbandje cadeau bij een geboorte als kraamcadeau,  bij een doop, voor een eerste verjaardag of op een andere hele speciale dag.

Onze baby armbandjes zijn gemaakt van echt zilver en goud. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zowel voor baby's als voor jonge meisjes.

Het is mogelijk om een naam en/of (geboorte)datum  te laten graveren op de plaatarmbandjes. Door de beperkte ruimte mag de naam maximaal 12 letters bevatten. Let wel op, hoe meer letters, hoe kleiner ze worden. Je kan voor de gravering kiezen uit blokletters of sierletters. Kies bij de opties voor 'standaard blokletters graveren' of 'sierletters graveren', vul bij het bestellen de gewenste naam en/of datum in. Let goed op dat er geen spelfouten in staan!

De standaard blokletter gravering op de plaatarmbandjes is geheel gratis! Als je sierletters wilt wordt hiervoor € 0,95 extra berekend.

Verzendtijd van de gepersonaliseerde plaatarmbandjes kan door het personaliseren 1 tot 8 werkdagen bedragen.

Houd er wel rekening mee dat gepersonaliseerde cadeautjes niet geruild of geretourneerd kunnen worden.

Heb je speciale wensen of is de verzendtijd te lang? 
Neem dan even contact op via telefoon of what's app op nummer 0031 (0)6 10 73 94 61.

Let op: sieraden bestaan uit kleine onderdelen, houd je kleine meisje dus een beetje extra in de gaten wanneer ze sieraden draagt, zeker wanneer ze nog heel klein is!

Sorteer op
Sorteer op
© 2017 - 2021 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel