Het mooiste kraamcadeau voor een heel speciaal klein schatje is natuurlijk een verzilverde kinderspaarpot. Zilverdraakje biedt daarom de mogelijkheid om een spaarpot van zilver te laten graveren met de naam of de geboortedatum van het kindje. Ik zoek met grote zorg de mooiste producten voor je uit en voeg deze toe aan het regelmatig wisselende aanbod. Dus wacht niet te lang als je een mooie kinderspaarpot ziet, voor je het weet is deze weer uit het assortiment!

Een kinderspaarpot in verschillende vormen en maten

Er zijn veel verschillende soorten spaarpotten te bestellen in onze webshop: van schattige konijntjes tot een voetbalschoen en leuke spaarpotten van Disney. Als je een spaarpot van zilver bestelt voor een pasgeboren kind, is het een erg leuk idee om deze op te leuken met een persoonlijke touch, bijvoorbeeld door de naam of geboortedatum van het lieve schatje op de spaarpot te laten graveren. Zo weet je zeker dat je een zeer persoonlijk kraamcadeau geeft. Je kunt – naast de naam – er ook voor kiezen om de geboortedatum van het kindje te laten graveren in de spaarpot gemaakt van zilver. Of je nu de naam of de geboortedatum wil laten graven of beide, in mijn webshop vind je zeker een spaarpot van zilver die helemaal past bij het kleine wondertje.

Laat een spaarpot graveren

Als je een spaarpot van zilver met de naam van het kindje bestelt als uniek cadeau, dan zorg ik ervoor dat deze mooi verpakt wordt. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw bestelling mooi ingepakt aankomt bij degene voor wie deze bestemd is. Heb je vragen over een specifieke kinderspaarpot? Of wil je een spaarpot van zilver laten graveren met de naam of geboortedatum van het kindje? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur een WhatsApp naar 0031 6 10739461. Let op, een kinderspaarpot is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De spaarpotten zijn uitsluitend gemaakt ter decoratie en dus niet geschikt als speelgoed.

Sorteer op
Sorteer op
© 2017 - 2021 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel