Een verzilverd kinderbestek is écht een origineel kraamcadeau! Wil je graag een blijvend cadeautje geven voor een pasgeboren kindje, maar denk je dat een spaarpot of een tandendoosje misschien al door iemand anders gegeven wordt? Dan is een leuk besteksetje ook een super mooi cadeau!

Een verzilverd kinderbestek als kraamcadeau

Onze kinderbesteksetjes zijn helemaal verzilverd en versierd met leuke figuurtjes. Om het kraamcadeau nóg persoonlijker te maken kies je ervoor om de naam of geboortedatum van de pasgeborene in het bestek te laten graveren. Kijk voor de opties bij het cadeautje van jouw keuze. Uiteraard wordt allesmooi naar wens ingepakt. Naast een verzilverd bestek voor kinderen kies je bijvoorbeeld ook voor:

Wat je ook kiest, als jij je cadeau laat graveren, weet je zeker dat je een super persoonlijk kraamcadeau geeft. En dankzij het ruime aanbod zal er altijd wel iets tussen zitten dat bij moeder en haar kleine schatje past, of je nu kiest voor een verzilverd kinderbestek of iets anders.

Kies jouw favoriete kinderbestek

Maak een keuze uit het aanbod verzilverd kinderbestek en laat dit graveren voor het kleine schatje dat pas geboren is. Voor meer informatie vul je het contactformulier in of stuur een berichtje via Whatsapp 0031 6 10739461.

Sorteer op
Sorteer op
© 2017 - 2021 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel