Deel de liefde

 

InstagramFacebook

November 23 - 2020

'Een zwarte dag...' 

Het klinkt dramatischer dan het is. Vrijdag is het namelijk weer 'Black Friday'!

Sinds een aantal jaar is het fenomeen 'Black Friday' enorm aan het groeien in Nederland. Het gekke is dat 'Black Friday' eigenlijk de uitverkoop is die volgt na 'Thanksgiving' wat wij hier in Nederland niet echt vieren... Maar de koopjes, die pakken we toch wel graag mee. ;) 

Nederland breidt 'Black Friday' steeds verder uit. Behalve het weekend aansluitend aan 'Black Friday' is er nu ook nog 'Ciber Monday' en heel veel bedrijven bieden hun 'Black Friday' acties zelfs al aan in de week voor 'Black Friday'.

Mijn webshop leent zich er helaas niet heel erg voor om enorm te stunten met prijzen. En mijn persoonlijkheid leent zich er niet echt voor om listige trucjes toe te passen op product prijzen... 

Natuurlijk wil ik jullie wel mee laten genieten van wat leuke voordeeltjes op 'Black Friday'. Daarom heb ik besloten de 'Stapel-Korting' van vorige week nog een paar daagjes door te laten lopen. Je kan dus nog tot en met donderdag profiteren van leuke korting op je bestelling. Voor 'Black Friday' heb ik 12 'Combi-Deals' samengesteld voor leuke prijsjes. Deze gaan vrijdag on-line en die actie zal lopen tot en met maandag. Let wel op, bij de 'Combi-Deals' geldt OP=OP!

Nog vlug je korting bij elkaar stapelen? 

'Dank je wel...'

Waarom staan we in Nederland wel stil bij 'Black Friday' maar een stuk minder bij 'Thanksgiving'? 

In de Verenigde Staten wordt elke vierde donderdag van november 'Thanksgiving Day' gevierd. Er wordt dank uitgesproken voor uiteenlopende dingen... Hoewel ik geen mega feestdagen fan ben, vind ik het uitspreken van dank, het dankbaar zijn voor wat je hebt wel ontzettend mooi en minstens zo belangrijk...

Zeker in de onzekere tijden waar we nu in verkeren is het belangrijk om soms even stil te staan bij dat wat er wel is. Dat waar we dankbaar voor zijn, dankbaar voor mogen zijn. Dat wat ons momenteel gelukkig maakt.

Zelf ben ik over het algemeen behoorlijk dankbaar ingesteld. Waar ik toen ik jonger was altijd het idee had dat ik toch wel een pessimist was zie ik nu dat ik de huidige periode misschien wel positiever oppak dan anderen... Vanaf de allereerste dag van de Corona crisis ben ik namelijk vooral dankbaar voor wat er wel is. Voor het feit dat we gezond zijn, een dak boven ons hoofd hebben, eten op tafel en de liefde van ons gezin. Meer dan eens besef ik me hoe gezegend ik ben om deze tijd door te kunnen brengen met onze twee kleine schatjes en hoeveel gemakkelijker dit waarschijnlijk is dan wanneer je grotere kinderen thuis hebt of misschien juist eenzaam bent. 

Dankbaarheid is een belangrijke drijfveer in mijn leven en ik breng dit automatisch ook bij aan mijn kinderen. Niets is vanzelfsprekend, laten we dat nooit vergeten. En laten we vooral onze dankbaarheid eens uitspreken naar elkaar, misschien wel op 'Thanksgiving Day', om even wat positiviteit de wereld in te helpen...

Wil jij iemand een bedankje sturen via de brievenbus? 

'Bedanken? Hoe dan?'

Misschien is het ook wel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe bedank je iemand nou eigenlijk?

Zeg gewoon 'dank je wel'. En meen het ook...'Bedankt dat je er bent, bedankt dat je er was, bedankt dat je aan me denkt, bedankt voor je hulp, bedankt voor jou'... En misschien... 'Dat waardeer ik echt enorm'.

Wil je een stapje verder gaan? Zeker in deze tijd van social distancing is het een fijn gebaar om eens een bedankje te versturen via de brievenbus. Gewoon, onverwacht, iets leuks op de deurmat. Met een mooi kaartje dat zegt waarom jij diegene vandaag eens even extra in het zonnetje wilt zetten.

Geloof me, een ander zal je dankbaar zijn!

Meer inspiratie nodig? 


'Een extra-tje voor jou?'

Ik zei het al even in het intro van deze blog. De 'Stapel-Korting' is verleng tot en met donderdag 26-11-20.

Doe er dus nog vlug je voordeel mee! Misschien al voor kerst? Ik pak je cadeautjes meteen mooi voor je in!

Shop je 1 artikel? 
Dan stuur ik een fijne kortingsvoucher mee die je kan gebruiken op een volgende bestelling. Die voucher is een jaar geldig!

Shop je 2 artikelen? 
Dan krijg je 5% korting op de gehele bestelling!
Gebruik hiervoor kortingscode: S52020

Shop je 3 of meer artikelen?
Dan krijg je 10% korting op de gehele bestelling!
Gebruik hiervoor kortingscode S102020

Behalve dat je lekker euro's kan besparen op je cadeautjes kan je ook nog besparen op de verzendkosten! Je krijgt namelijk gratis verzending binnen NL bij bestellingen boven de €50,- en in BE boven de €85,-. 

Bedankt lieve jij, bedankt voor het lezen van mijn blog, bedankt voor het volgen, het liken en misschien ook het bestellen. Bedankt dat je mijn webshop helpt en bedankt dat je mij helpt! 

Als ik jou ook ergens bij kan helpen, stuur me dan even een berichtje! 

Veel Liefs!

hartje

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

Ben als eerste op de hoogte

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel