InstagramFacebook

Februari 15 - 2021

Zomaar even een vraagje... Hoe gaat het nu met je? Red je het allemaal nog een beetje in deze gekke tijd? Of heb je zo je struggles?

Het is nu bijna een jaar geleden dat Corona onze wereld op zijn kop zette... Meer dan eens speelt de film van het afgelopen jaar zich in alle details in mijn hoofd opnieuw af. Ik merk ook heel erg dat het feit dat we nu echt bijna een jaar verder zijn het nog net wat lastiger maakt. Het lijkt wel een soort psychologische grens...

Naast het feit dat het 'te' lang duurt en dat er geen duidelijk vooruitzicht op verbetering is, is er ook steeds de angst door onzekerheid... 

Toen de crisis begon heb ik mijzelf, na een paar drama weken, herpakt en een schop onder mijn kont gegeven. We moeten door. En hoe doen we dat het beste? Door te focussen op hetgene dat er wel is. De mooie dingen, de 'Positive Vibes'.  Destijds hielp het mij enorm en daarom leek het me een goed moment om er nog eens wat 'Positive Vibes' in te gooien! 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een frisse, nieuwe, duurzame collectie met allemaal mooie producten waar je jezelf of iemand anders even een steuntje in de rug mee kan bieden? Of een 'kus door de brievenbus'? Laten we lief zijn voor onszelf en voor elkaar en genieten van de kleine dingen! 

 

'Een kus door de brievenbus'. Klinkt dat niet fijn? Gewoon even iemand een beetje opfleuren nu de tijden wat minder fleurig zijn? 

Lijkt het je een leuk idee, maar weet je niet goed hoe? Bekijk dan onze 2de (mini)tutorial! Hierin vind je een hoop leuke inspiratie om iemand eens lekker te verrassen op afstand.

Daarbij hoop ik natuurlijk dat deze Vlog ook een glimlach op jouw gezicht tovert en dat het je helpt de 'Positive Vibe' te vinden! 

De vlog duurt 10 minuutjes. Pak een lekkere kop thee en laat je inspireren en motiveren door dit kleine filmpje dat we speciaal voor jou hebben opgenomen!

Tovert dit filmpje een glimlach op je gezicht? Vergeet dan niet een reactie achter te laten en deze liefde te delen! 

 

--- Stuur iemand wat 'Positive Vibes' via de post! ---

--- Een kleinigheidje in een brievenbusdoosje of een groter cadeau via pakketpost? Het kan allemaal! Meteen mooi ingepakt en voorzien van een persoonlijk kaartje! --

Zou het niet leuk zijn om onze 'Positive Thoughts' met elkaar te delen? Om elkaar te motiveren en te inspireren? 

Mij helpt het altijd om er even bij stil te staan waar ik blij van werd of word. Ook als het even minder gaat, of eigenlijk vooral als het even minder gaat. Daarom maakte ik een Instagram template om deze gevoelens en gedachten met jezelf en een ander te kunnen delen.

Volg je 'Zilverdraakje' nog niet op Instagram? 

Wil je de template zelf ook invullen en delen in je Stories? Dat vind ik super gaaf! Je kan hem vinden in de 'hoogtepunten' onder Positive Vibes.

Vul hem in en deel hem en moedig anderen aan dit ook te doen!

Laten we samen eens wat extra posititviteit de werld in helpen.

 

----------------------------------------------------------------------

 

 

 

Heb jij misschien nog andere leuke suggesties voor mijn 'Positive Vibes' pagina? Laat het me even weten? Misschien kunnen we er samen wel iets moois van maken!

 

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

 

 

Veel Liefs!

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel