InstagramFacebook

 

April 24 - 2023

'Wanneer inspiratie/motivatie ver te zoeken is...'

Het zal je niet ontgaan zijn... Moederdag komt er weer aan...

En hoewel Moederdag een dag is voor 'Moeders' geeft het moeders juist ook weer wat extra taken. Denk bijvoorbeeld aan cadeautjes en knutselwerkjes voor je eigen moeder of schoonmoeder, de oma's van je kinderen... En het plannen van de dag zelf. (Hoewel dat eigenlijk niet moeders taak moet zijn natuurlijk, maar toch)

Ook bij mij zorgen zulk soort dagen vaak voor extra taken. Rondom de verschillende feestdagen is het drukker in mijn shop, op school is er vanalles gaande en met een beetje pech heb je ook nog een zoontje dat tussen Moederdag en Vaderdag jarig is. Flinke 'to-do lijst' dus...

En hoe leuk ik het ook vind om met de kinderen te knutselen, vaak rond de dagen dat het eigenlijk 'nodig' is hebben zij zelf geen motivatie. Zo komt het dat de creativiteit in onze cadeautjes tegenwoordig toch echt van mijn kant moet komen.

En laat creatief bezig zijn met cadeautjes nu net 1 van mijn favoriete bezigheden zijn! Ervanuit gaande dat dit niet voor iedereen geldt besloot ik een blog te schrijven met wat leuke 'cadeau inspiratie tips'. En voor wie niet houdt van lezen maakte ik ook nog een filmpje.


Weet jij eigenlijk wat van oudsher de meest geliefde cadeautjes zijn voor Moederdag?

Het meest verkocht rond Moederdag zijn nog altijd de kaarten, parfum, sieraden, bloemen en cadeau-kaarten.

Wanneer ik mensen vertel dat Moederdag 1 van de drukste periodes in mijn shop is staan ze vaak gek te kijken. Hoezo dan? Je verkoopt toch kraamcadeutjes? Ja, dat klopt, maar wanneer er een kindje geboren wordt, wordt er in veel gevallen ook een moeder geboren. En wellicht ook nog 1 of meerdere oma's... En laat het nu net ontzettend bijzonder zijn om deze mama's en oma's eens lekker in het zonnetje te zetten met Moederdag!

Ik ben eens in mijn shop gaan neuzen of die, van oudsher zo populaire mama cadeautjes, ook in mijn shop terug te vinden zijn. En ja hoor! Daar kan ik wel wat mee! 

Hierboven heb ik 3 combinatie's van cadeautjes voor je gemaakt die absoluut ontzettend bijzonder zijn voor Moederdag. Leuke varianten op de bekende Moederdag cadeautjes. Al deze producten vindt je in de 'Moederdag gift-Guide' en de meeste ook nog in verschillende varianten! Stel dus zelf jouw unieke Moederdag cadeau samen!

Wanneer je zelf net een kleintje hebt gekregen of binnenkort een kleintje verwacht is het natuurlijk extra bijzonder om de kersverse of aanstaande oma eens lekker in het zonnetje te zetten met Moederdag!

Dit kan natuurlijk door een mooie foto in te lijsten in een bijzondere fotolijst of de namen van je kleintje(s) te laten graveren op een armband. Het is ook een mooi idee om een foto of tekening van je kleintje(s) te laten graveren op een sleutelhanger. Of wat dacht je van een zwangerschapsaankondiging in de vorm van een echo-fotolijstje of een echo-sleutelhanger?

De mogelijkheden zijn eindeloos natuurlijk. Lekker combineren om zo jouw allermooiste cadeau samen te stellen. Maar denk je nou 'Hé, mij niet gezien, niet mijn ding'? Stuur mij dan zeker even een mailtje via info@zilverdraakje.com. Ik help je graag met het samenstellen van jouw unieke Moederdag cadeau!

Te veel om te lezen? Ben je meer van het kijken en luisteren?
Of zie je het gewoon nog niet helemaal voor je met de foto's?
Kijk dan gezellig mee naar mijn nieuwe vlog, bomvol super leuke cadeau inspiratie!

Want moeders mogen elkaar best een beetje helpen toch? Zeker richting Moederdag. ;)

Veel Liefs!
 

Jodie
 

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel