InstagramFacebook

April 6 - 2021

 

Als ik namens mezelf spreek het mooiste dat er is. Maar dat wil niet zeggen dat het soms ook intens kan zijn. En intens kent altijd meerdere kanten...

Afgelopen zaterdag maakte ik een wandeling met de kindjes. Om 8 uur 's morgens liepen we richting het centrum om bloemen te halen voor de fotoshoot. Het was heerlijk weer. Thijn zat in zijn wagen de hele wijk wakker te gillen, omdat hij overal 'fofels' zag en Zoë liep lekker te kletsen. 

Ineens vroeg ze mij of ik het leuk vond om mama te zijn. De vraag ontroerde mij. Want het antwoord was natuurlijk volmondig 'ja'. Dat voelde een beetje als een spiegel die mij werd voorgehouden, want ik merk de laatste tijd juist ook steeds vaker dat ik echt even een momentje voor mezelf nodig heb. Een momentje dat er momenteel vaak niet is door alle sores rondom Corona...

Ik vertelde haar dat mama zijn voor mij het mooiste is dat er is. Dat ik het heerlijk vind om samen te zijn met haar en haar broertje. Zo gezellig, nooit eenzaam en dat ik altijd liefde in overvloed mag krijgen van hen. En dat was even een soort pauze knop. Want dit was precies hoe het nu is. Mijn hele leven draait om deze kleine mensjes en dat is meer dan goed en ik zou het niet anders willen. Over een jaar of 5 a 6 zal Zoë zich beseffen dat ze toch echt niet haar hele leven bij haar mama wil blijven wonen en dat ze toch niet met haar broertje wil gaan trouwen... Ze is gewoon al op de helft van dat besef! Dus voor nu ga ik nog even driedubbel hard genieten van mijn kleine schatjes, want ik weet dat ik dit op een dag enorm zal gaan missen...

Maar toch, ondanks dit besef, denk ik dat ik niet alleen voor mezelf spreek als ik zeg dat het afgelopen jaar druk is geweest als (werkende) moeder. Hoe ontzettend hard ik ook genoten heb van de extra tijd met mijn kindjes, ik kan niet ontkennen dat het ook een bepaalde kracht heeft gevraagd om telkens het beste te halen uit een tijd die momenteel niet heel erg best is. Positiviteit, kracht, energie en liefde... Ik geef het aan ze, alles wat ik heb, elke vezel in mijn lijf wil het aan ze geven. En soms betekent dat dat er niet zoveel meer overblijft voor 'ik'. 

En omdat ik weet dat ik niet de enige ben die dit zo ervaart vind ik dat we juist dit jaar Moederdag met hart en ziel mogen vieren. Verwen haar maar eens goed! De mama, de oma's, de wensmama, de gemiste mama. Laten we er dit jaar gewoon even wat extra voor elkaar zijn! 

Precies daarom heb ik weer een super mooie 'Moederdag Gift Guide' samengesteld. In deze 'Gift-Guide' vind je inspiratie, motivatie en hopelijk heel veel liefde voor nu en voor 9 mei! Nieuwsgierig? 

Verzendtijd:

 Reguliere artikelen: Voor 18.00 uur besteld, de volgende werkdag verzonden

♥ Verzilverde cadeautjes met persoonlijke gravure: Voor donderdag besteld,  op vrijdag verzonden

 Bamboe/houten cadeautjes met gravure: Voor donderdag besteld, op vrijdag of maandag verzonden

 Initiaal sleutelhangers: 2 tot 8 werkdagen

 Gepersonaliseerde armbanden: 1 tot 5 werkdagen

 Waarschijnlijk heb je wel meegekregen dat ik laatst een nieuwe optie aan de shop heb toegevoegd. Voor €2,50 kan je nu jouw cadeautjes in laten pakken als een mooi cadeau pakketje.

Met Pasen heb ik heel wat leuke paaspakketjes in mogen pakken. Vooral de 'Knuffel me' boekjes waren erg geliefd. Nu leek het me leuk om voor Moederdag ook zo'n kant en klaar pakketje samen te stellen. En gaandeweg werden dat er 5! Hoe langer ik hiermee bezig was, des te meer begon ik me te beseffen dat dit eigenlijk gewoon een soort van 'Lifehack voor papa's en mama's' is op het moment. Want hoe fijn is het dat je niet het hele internet af hoeft te struinen voor een bijzonder cadeau? En hoe extra fijn is het dan dat jouw cadeautje ook nog eens kant en klaar ingepakt wordt thuis bezorgd?

Het enige dat je nog hoeft te doen is kiezen uit de 5 opties! Klik, bestel, betaal en je hebt je cadeautjes binnen 3 werkdagen in huis. Easy as that! 

Ow, en als jij je pakketje meteen bij de ontvanger af wil laten leveren kan dat natuurlijk ook! Voeg dan ook meteen gratis een persoonlijk kaartje toe aan je bestelling!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ik maakte een kleine mini-vlog! 

Speciaal voor Moederdag heb ik dit jaar een aantal super mooie cadeau pakketjes samen gesteld!
Je shopt deze pakketjes meteen kant en klaar en ook nog net wat voordeliger dan wanneer je de cadeautjes los zou bestellen!
Toch liever zelf samenstellen?

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

Veel Liefs!

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel