Om jouw cadeautje nog persoonlijker te maken heb ik een nieuwe optie aan de shop toegevoegd! Je kan nu jouw cadeautje meteen in laten pakken als persoonlijk cadeau mandje!

Natuurlijk was er al de gratis inpakservice bij elk product in mijn shop, de optie om gratis een persoonlijk kaartje aan je bestelling toe te voegen en de mogelijkheid om houten en verzilverde producten te laten personaliseren door middel van gravure. Nu is daar dus deze super leuke optie aan toegevoegd!

Kies jouw cadeautjes in de shop en voeg voor €2,50 de optie 'verpakken als cadeau pakketje' toe aan je winkelmandje. Bij deze optie worden er een paar vragen gesteld die je in mag vullen om jouw pakketje nog persoonlijker te maken.

De cadeautjes (maximaal 3 kleine cadeautjes) worden samen in een klein houten mandje met witte snippers verpakt in transparant folie. Indien gewenst wordt er meteen een persoonlijk kaartje aan het mandje toegevoegd.

Heb je vragen, twijfel je over de mogelijkheden of wil je meer dan 3 cadeautjes in het mandje? Stuur even een mailtje naar info@zilverdraakje.com of een appje naar 0031 6 10739461.

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel