InstagramFacebook

Februari 1 - 2021

 

Het is officieel, de eerste maand van 2021 zit erop... Een maand van lockdown, nog meer maatregelen, de avondklok, rellen... Eenzaamheid, angst, onzekerheid en vooral onmacht... Met z'n allen kijken we toe hoe elke dag weer voortkabbelt tijdens deze crises en proberen we ondertussen ons eigen leven zo aangenaam mogelijk te maken...

Vandaag begint de tweede maand van 2021. Laten we er samen vooral een liefdevolle maand van gaan maken. Want zoals ik in mijn vorige blog ook al benadrukte... 'Love is not cancelled'. 

Op 14 februari is het 'Valentijn'. Misschien een dag die voor veel mensen aanvoelt als een 'commerciële bedoeling'... Waarom zou je nou precies op 14 februari aan iemand moeten laten weten dat je van diegene houdt? 

Zit wat in natuurlijk... Eigenlijk is het zeker zo mooi om op elke random dag eens even iemand in het zonnetje te zetten. Iemand even echt te verrassen met een beetje extra liefde... Zeker nu...

Of je er nu voor kiest om juist op 14 februari wat extra liefde toe te laten of misschien al komende week, in mijn shop vind je sowieso de mooiste (kleine en grote) cadeautjes om te laten zien hoeveel je om iemand geeft!

Wil je iemand verrassen met Valentijn? Shop dan wel op tijd vanwege de drukte bij de post. Het zou wel erg zuur zijn als jouw liefdevolle geste uitloopt op een teleurstelling door een vertraagd bezorgd pakketje...

 

 

Om mijn lieve klanten even een beetje extra in het zonnetje te zetten rond Valentijn leek het me leuk om een kleinigheidje te maken om met de bestellingen mee te sturen.

Vanaf vandaag gaan deze (handmade) hartjes mee met alle bestellingen. Let op, als ze op zijn zijn ze wel op. Super leuk als kleinigheidje voor jezelf of om weg te geven met Valentijn aan iemand waar je veel van houdt. Misschien een zwangere vriendin of iemand die net een kindje of kleinkind heeft gekregen? 

Schrijf zelf een mooie kaart en stop dit kleinigheidje erin. Super leuk en liefdevol. Op het kaartje staat ook een kortingscode voor 5% korting in mijn webshop, als extra cadeautje.

Wie ga jij  verrassen?

 

 

 

 


Wil je iets leuks langs de deuren brengen met Valentijn? Misschien is deze 'Bak-Tip' dan wel leuk voor jou!

Sinds de eerste lockdown sla ik regelmatig aan het bakken met mijn dochter. Voor de beeldvorming, ik ben alles behalve handig met bakken en Zoë heeft een erg korte concentratie boog...

Meestal ga ik dus voor iets simpels en geef ik daar een eigen draai aan, zodat we toch lekker even samen bezig zijn en we iets lekkers hebben als resultaat dat we dan met veel liefde uit kunnen delen aan opa's, oma's, neefjes, nichtje of vriendjes en vriendinnetjes.

Voor Valentijn hebben we gekozen voor de mix voor mini paddestoelen cupcakes van Koopmans. In plaats van alleen witte stipjes versierden we de cakejes ook met hartjes en zilverkleurige bolletjes. 

Wil je weten hoe dat precies ging? Kijk dan even onze vlog!

 

 


Hou jij ook zo van mooi ingepakte cadeautjes?

Mocht je dit nog niet weten, ik pak alle cadeautjes die jij bestelt gratis voor je in als jij dat wilt. Super handig! Zeker in tijden van gesloten winkels en beperkte uitstapjes...

Daarbij is het ook mogelijk om een persoonlijk kaartje toe te voegen aan je bestelling. Je kan zelf invullen welke tekst je op het kaartje wilt en ik schrijf het er zelf voor jou op. Zo kan je er dus voor kiezen om een speciaal cadeautje, mooi ingepakt en met een persoonlijk kaartje meteen te laten bezorgen bij de ontvanger.

Dat noem ik nog eens een liefdevolle verrassing! 

Tijdens de eerste lockdown maakte ik een speciale pagina aan in de shop voor wat positiviteit. Die pagina is nog steeds in de shop te vinden? Nieuwsgierig naar mijn 'Positive Vibes'? 

 

-- Op zoek naar wat liefde om te delen? Neem eens een kijkje in de 'Valentijn Gift-Guide'! ---

 

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----


Let op! Er komt weer een nieuwe 'Dag Deal aan!

Dag-Deal toch gemist? Schrijf je alsnog in voor de nieuwsbrief en ben voortaan altijd als eerste op de hoogte!

Veel Liefs!

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel