Deel de liefde

 

InstagramFacebook

Juli 20 - 2020

'Pink Summer!' 

Vandaag is het roze maandag. Kleurt de dag vandaag ook roze bij jou?

Ik weet nog van jaren geleden dat roze maandag een hele gezellige, liefdevolle en mooie dag is. Ik ben ontzettend benieuwd hoe het dit jaar gaat zijn.

In het teken van roze maandag heb ik ervoor gekozen de webshop deze week nog een beetje extra roze te kleuren. En hoe kan dit beter dan door de leukste roze 'Marie' cadeautjes eens lekker in het zonnetje te zetten? 

Daarom krijg je deze week (van 20 t/m 26 juli '20) 10% KORTING op alle Marie cadeautjes!
Gebruik hier voor kortingscode 'Marie1020'. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere actie.

Meteen jouw Marie cadeautje shoppen met korting?

'De liefste tante dat ben jij!'tante

Herinner jij het je nog van vroeger? Wie was jouw liefste tante? Had jij een tante waar je altijd naartoe ging om te logeren? Een tante die net een streepje voor had? Had jij veel tantes, of misschien maar 1? 

Komend weekend is het 'Oom en tante' dag! Tijd om die lieve oom en tante eens wat extra in het zonnetje te zetten. Is jouw zus of schoonzus de liefste tante? Of is je broer misschien wel peet-oom van je kindje, net als bij ons?

In mijn webshop verkoop ik sinds kort naast mooie cadeautjes voor lieve opa's en oma's ook fotolijstjes voor de liefste tante en peettante. Over een paar weekjes ga ik deze collectie nog verder uitbreiden en komen er ook artikelen bij voor de liefste oom en voor oom en tante in spé.

Heeft jouw kindje misschien een peetoom en/of peettante? Ook daarvoor ga ik zorgen. Want een pete- of metekindje is natuurlijk wel enorm bijzonder. En het vragen van een peetoom of peettante is een heel speciaal moment. Ben jij op zoek naar iets heel speciaals om dit op gepaste wijze te vieren? Houd dan zeker onze Facebook en Instagram pagina's in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief! 

tante

De mooiste fotolijstjes voor de liefste tante shop je hier.

'Doe maar een drankje...'

De 24ste is het 'Tequila Dag'...

Gelukkig valt de 24ste op een vrijdag. Dus die dag lekker een glaasje Tequila achterover tikken moet op zich geen probleem zijn. En als ik dan toch mag kiezen, doe dan maar een Tequila Sunrise. ;)

Op Social Media zie ik soms de quote voorbij komen: 'I ran out of coffee this morning, so I took Tequila... Every-one looks so pretty today'. Erg grappig, maar als momboss hou ik het toch maar even bij koffie. Ijskoffie, over het algemeen...

Ice coffee

 


'Nieuw-Nieuw-Nieuw!'

Een paar weekjes geleden heb ik 3 prachtige nieuwe armbandjes aan mijn webshop toegevoegd. Heb jij ze al gezien?

Toen ik 'Zilverdraakje' begon lag de nadruk op echt zilveren sieraadjes voor baby's en kindjes met daarnaast verzilverde kraamcadeautjes. Gaandeweg heb ik besloten deze koers bij te stellen en inmiddels in 'Zilverdraakje' specialist in duurzame, klassieke kraamcadeautjes die liefst een levenlang mee gaan. Een cadeautje dat niet na een paar jaar via marktplaats wordt doorverkocht, maar wat misschien wel altijd bewaard blijft en over een jaar of 25 mee verhuist met het kleine schatje dat tegen die tijd niet klein meer is...

Onder duurzame, klassieke kraamcadeautjes vallen voor mij ook absoluut de mooiste plaatarmbandjes. Een armbandje met naam dat al gedragen kan worden wanneer een klein schatje pas geboren is, is iets dat vaak voor altijd bewaard blijft in een sieradendoosje op 'Keepsake box'. Maar ook het opvolgarmbandje wanneer een klein schatje gedoopt wordt, zijn of haar eerste verjaardag viert of misschien wel de communie doet. Of als een klein schatje het geluk heeft grote broer of zus te mogen worden. Dit zijn allemaal van die momenten die je wilt koesteren en dat kan natuurlijk een klein beetje door middel van zo'n mooi armbandje.

Naam armbandjes

Wil je ook zo'n mooi armbandje cadeau doen een een klein schatje? 

'Deze week kleurt de webshop een beetje extra roze. Doe jij ook mee?'

Veel Liefs!

hartje

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

Ben als eerste op de hoogte

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel