Deel de liefde

 

InstagramFacebook

April 6 - 2020

'Pasen 2020'

Komend weekend is het Pasen. Voor mij heet Pasen dit jaar geen 'Pasen', maar 'Pasen 2020'. Het jaar waarin Pasen anders zal zijn dan alle andere jaren. Het jaar waarin we er samen/apart iets moois van zullen maken. Het jaar dat we hopen op liefde, gezondheid, veiligheid en als het kan een lekker zonnetje.

Hoe ga jij dat voor elkaar spelen? Ga je iets leuks doen thuis met je gezin? Ga je 2 dagen lang pyjama dag hangen? Ga je een paas 'berenjacht' door de straten van je wijk doen. Ga je misschien een fietstochtje maken met de kinderen en paaseieren voor de deuren leggen bij mensen die je mist?

Wij vieren Pasen 2020 ook met ons eigen gezinnetje. We vieren dat we samen zijn, dat we geluk bij elkaar vinden en dat we ontzettend dankbaar zijn met een fijn, liefdevol en veilig thuis. In tijden van crisis is niets meer vanzelfsprekend. Waar ik me  2 maanden geleden nog druk kon maken over de vraag of ik al mijn afval wel goed scheidde lach ik mezelf nu uit om het feit dat ik eigenlijk tot op het bot verwend was met het leven dat ik had. Vrijheid en samenzijn hebben ineens zoveel meer betekenis.

Natuurlijk heb ik de afgelopen weken veel nagedacht over Pasen 2020. Ik ben nogal een empatish persoon en wil graag dat iedereen blij en gelukkig is, wat momenteel een erg ambitieus streven is... Toch heb ik mijn best gedaan om vooral voor onze kindjes en onze ouders wat extra's toe doen dit jaar... 

Nieuwsgierig wat dat is? Volg dan even mijn Instagram stories op 1ste paasdag via mijn Instagram account. Ik kan het je nu namelijk niet vertellen, omdat bepaalde mensen mee lezen... Hoi mam. :)

 

'Pink-pink-pink'!

Op 8 april is het internationale dag van Roze! 

Nooit geweten dat Roze en eigen dag had. En nog internationaal ook! Waarschijnlijk heeft deze dag een hele andere, diepere lading dan ik nu denk, maar goed. Roze is mijn lievelingskleur, dus waarom niet!

Gelukkig is mijn dochter ook niet vies van wat Roze in haar leven. Ze heeft aardig wat roze kleding, strikjes, prinsessenjurken en ballet schoentjes in haar kast liggen. Als ze roze aan heeft voelt ze zichzelf altijd een echt prinsesje en ik vind haar dan altijd nog een beetje extra schattig. Roze. Je moet ervan houden hè...

Weet je wie ook dol is op roze? Marie van de Aristocats! En natuurlijk heeft zij een eigen categorie in mijn webshop! Het slechte nieuws is wel dat de Marie knuffels door de leverancier uit de collectie zijn gehaald. Wil je nog zo'n mooie Marie knuffel voor een klein prinsesje? Wacht dan niet te lang, want OP=OP!

Het goede nieuws is dat er wel nieuwe artikelen van Marie onderweg zijn! Ik verwacht ze in september.

 

Whoep whoep! Verveel je je al?

Vorig weekend besloot ik dat het tijd was voor wat extra glitter in ons 'indoor' leven. Samen met Zoë knutselde ik paaseieren. Onder lichte dwang van mij met veel lijm en veel glitter en verder niet al te moeilijk. Het resultaat was top. Zoë vermaakte zich goed, ik had even wat afleiding en zelfs mijn man schoof even aan om mee te helpen.

Nu leek het me een leuk idee om deze 'glitter eieren' deze week in de webshop te verstoppen. In totaal verstopte ik 8 eieren, allemaal verschillend van kleur. Elk ei heeft een eigen KORTINGS-CODE  die je meteen kan gebruiken op je bestelling! Een klein paas cadeautje van mij om de verveling een beetje tegen te gaan. :)

Je kan per bestelling 1 kortingscode gebruiken. De verschillende eieren hebben een verschillend kortings percentage! Zoek dus het ei dat voor jou de meeste KORTING geeft!

Het GOUDEN EI kan gebruikt worden in combinatie met alle andere eieren. :)

Het ziet ernaar uit dat je het eerste ei al meteen gevonden hebt! Je ei is houdbaar tot en met zaterdag 11-04-20!

'Twinkle, twinkle little star'...

Komende zondag is het tevens de dag van de ruimtevaart. 
Dit leek me een mooi moment om eens stil te staan bij de sterren. Onze sterren. De sterretjes. Dicht bij ons of (te) ver weg...

'Twinkle, twinkle little star' is misschien wereldwijd wel het bekendste liedje als je aan baby liedjes denkt. Waarom dit is? Ik denk omdat elke baby, en ik zeg elke baby, geboren of ongeboren, in onze armen of in ons hart, liefde uitstraalt op een onbenoembare manier. Een manier die het dichtst in de buurt komt van een ster. Ongrijpbaar, onmisbaar, betoverend...

Lieve, lieve mensen... 
'Stay safe...' Vrolijk 'Pasen 2020...'

Veel Liefs!

hartje

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

Ben als eerste op de hoogte

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel