Lees mee hoe is het 'mama-zijn' combineer met het opbouwen van een eigen onderneming

Een persoonlijke blog met verhalen, inspiratie, achtergronden, vragen, antwoorden, heel veel ups en soms ook een paar downs.

 

InstagramFacebook

 

April 24 - 2023

'Wanneer inspiratie/motivatie ver te zoeken is...'

Het zal je niet ontgaan zijn... Moederdag komt er weer aan...

Lees meer

'Keep calm... nu even tijd voor jezelf'

Het is gek om als laatste in de rij vakantie te hebben... Dit jaar waren wij in het zuiden van Nederland 'de laaatste groep'.


Lees meer

'Wat heb je nu eigenlijk echt nodig?'


'De zomer is aan! Hitte hier, onweer daar... Genieten van de zon, of wegzweten bij de ventilator... Wat doe jij als het kwik ineens boven de 30 graden schiet? Verkoeling zoeken aan het strand? Naar het zwembad, werken met een airco op je gezicht.... 


Lees meer

 

'How to... De fijnste Moederdag ever!'

 

Jeetje... Pasen 2022 zit er al weer op! Heb jij afgelopen weekend genoten van de zon, het samen zijn en veel te veel chocolade paas eitjes? Kan Pasen 2022 de boeken in als een heerlijk 'normale' Pasen die je mocht vieren zoals je dat de voorgaande jaren zo graag had willen vieren?


Lees meer
 

'Happy 4th Birthday!'Wow... Ineens kwam het vorige week op me afgedenderd... Ken je dat gevoel, dat je zo druk bent met vanalles en nog wat? Dat je aandacht van links naar rechts, van onder naar boven en naar alle uithoeken die er bestaan heen en terug wordt geslingerd? Ja? Dan ken je vast ook het gevoel van besef dat er iets aan je aandacht ontschoten is dat je juist zo ontzettend belangrijk vindt...


Lees meer
 

 

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel