InstagramFacebook

 

 

 December 27 - 2021

'Thank you...'
 

De kerstdagen zijn achter de rug. Heb jij er een beetje van kunnen genieten? Heb je mooie herinneringen kunnen maken en een fijne tijd gehad?
 

Wat een jaar hebben we achter de rug... En wat hebben we de laatste weken van het jaar als bijzonder kunnen ervaren... Eigen invulling is hier wel op zijn plaats...

 

Als ik terugblik op 2021 ben ik helaas snel geneigd de minder mooie kanten te zien. Hoewel ik absoluut geen pessimist ben en mijn leven voornamelijk in het teken staat van dankbaarheid moet ik eerlijk toegeven dat er toch ook behoorlijke uitdagingen zijn geweest het afgelopen jaar... Zowel in de shop als voor mijzelf als persoon. Gelukkig kan ik dat direct teniet doen door het feit dat ik enorm dankbaar ben dat wij allemaal gezond mogen zijn en dat zelfs mijn ouders zich vorige maand 'goed' door 'C' heen hebben geslagen...

 

En dan ontstaat er een soort rollercoaster, of eigenlijk doet het me meer denken aan het 'Schip' uit de Efteling. Het ene moment zit ik bovenin de lucht aan de linkerkant, om vervolgens weer keihard omgeslingerd te worden naar de rechterkant... Maar het grootste gedeelte van het jaar hield ik me gedeisd in het midden. Het veilige plekje. Mijn bubbel, mijn thuis, mijn shop... Mijn veilige haven.

 

Nogmaals, iets waar ik enorm dankbaar voor ben. Dit voelt voor mij als een zegening, dat ik het afgelopen jaar voor mezelf en mijn kinderen zo intens gebruik heb kunnen maken van mijn eigen veilige haven. En hier heb jij als volger, als klant ook aan meegeholpen.

 

Dus bij deze: Bedankt! Bedankt voor 2021. Bedankt voor jou!
 

 

 

Keep Calm... Even op vakantie?'

 

Deze week gaan we samen nog even knuffelend met de kids het jaar afsluiten. De laatste bestellingen van 2021 gaan vrijdag met de post mee en 's nachts zwaaien we samen 2021 uit. Zaterdag ochtend beginnen we aan 2022, vol goede moed.
 

Omdat het afgelopen jaar intens was voor ons gezin, met veel werk, veel onzekerheden en voor de kinderen ook redelijk wat teleurstellingen hadden wij op de planning staan om in week 2 even lekker een weekje vakantie te nemen. Even een paar dagen voor onszelf en het gezin. Uitrusten. Even niet werken, even geen telefoon of laptop, even gewoon lekker samen zijn. Er even tussenuit...

 

Maar ja... 'Shit hits the fan'... We're in lockdown again...
 

Hoewel ik dit soort dingen voorheen van ver af aan voelde komen kwam deze toch als een complete verrassing. En hoewel ik best houd van verrassingen vond ik deze toch wat minder prettig... Na de persconferentie van 18-12 heb ik niet heel lekker geslapen. Maar hoe wonderbaarlijk ook, wist ik de volgende dag mijn flexibiliteit weer terug te vinden. Na wat brainstormen besloten we onze vakantie gewoon door te laten gaan. We hadden een goed gesprek met Zoë waarin we haar uit hebben gelegd dat deze vakantie toch weer net anders wordt dan verwacht, maar dat we het in het voorjaar opnieuw zullen proberen. We boekten ons mini bungalowtje om naar een wat grotere, luxere variant en we maakten een nieuwe planning voor de webshop...
 

Moraal van het verhaal. Wij hebben van 7 tot en met 17 januari vakantie, maar de shop blijft gewoon open! Bestellingen worden gewoon verzonden, maar in plaats van 1-2 werkdagen verzendtijd geldt er in die week 2-3 werkdagen verzendtijd. Wel gaat mijn laptop en telefoon gedurende de dag op vliegtuigstand en zal ik 1 keer per dag alle berichten beantwoorden. 

 

Hoewel het anders is dan we gehoopt hadden kijken wij toch enorm uit naar de rust en het samen zijn... Wij beginnen 2022 dus op de best mogelijke manier voor ons, met elkaar. Als gezin. Met warmte en liefde, samen.

 


 

'Van mij voor jou...'
 

De afgelopen weken hebben we samen afgeteld tot kerst. Dit deden we met aanbiedingen, win-acties en leuke tips. Nu wil ik 2021 graag afsluiten met een leuk bedankje om jou te bedanken voor je klanten trouw.
 

Daarom krijg je tot en met vrijdag 31-12-21 een leuke kortingsbon bij je bestelling die je kan besteden in het eerste kwartaal van 2022. Om jouw jaar nu toch een beetje leuk af te sluiten met een cadeautje en het nieuwe jaar straks goed te beginnen met een voordeeltje! Zeker nu even lekker relaxed shoppen niet meer zo vanzelfsprekend is...

 

Heb je dus nog iets leuks op jouw verlanglijstje staan? Wil je jezelf trakteren op een 'Feel-Good' cadeautje? Of weet je nu al dat je in januari ook bijzondere cadeautjes nodig hebt? Ga dan nu nog lekker neuzen in de shop om het jaar toch nog goed af te sluiten!

Nog een paar daagjes af tellen. Zullen we daarna, ondanks alles, samen gaan beginnen aan een heel mooi nieuw jaar?
 

Veel Liefs!
 

Jodie
 

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel