Deel de liefde

 

InstagramFacebook

Juni 29 - 2020

'SALE-SALE-SALE!' 

SALEJa, ja, het is weer zover! Deze week begint op veel plaatsen de SALE!

Ben jij een echte koopjes jager? Wacht jij tot de uitverkoop om je favoriete koopjes te scoren? Of ben je echt een snuffelaar, altijd op zoek naar iets leuks voor een klein prijsje? 

Zelf ben ik niet echt een SALE fanaat. Ik denk dat ik gewoon niet zo goed ben in koopjes jagen en het daarom niet zo leuk vind. Toen ik nog veel off-line shopte vond ik de drukte tijdens de SALE altijd lastig. Nu ik meer on-line shop vind ik het erg vervelend dat ik een hele tijd aan het neuzen ben in een webshop en wanneer ik dan denk mijn winkelwagen compleet te hebben, ineens blijkt dat de helft van de gekozen spulletjes voor mijn neus uitverkocht is... Meestal gooi ik op dat soort momenten het bijltje erbij neer en ga ik naar huis of zet ik de computer uit en koop ik niks...

Tegen de tijd dat de sale begint ben ik ook vaak toe aan iets nieuws. Iets echt nieuws. Maar daarop moet je dan altijd nog even een paar weekjes wachten. :)

Wat ik altijd wel leuk en praktisch vind is neuzen tussen de SALE als ik toch al in een (web)winkel ben voor iets dat niet in de uitverkoop is. Vooral on-line is dit interessant. Je hebt iets nodig in een shop en kan vervolgens nog een leuk koopje scoren in de SALE om misschien ook nog lagere verzendkosten te krijgen. Win-win toch?

Ook bij Zilverdraakje is de SALE vandaag begonnen. Uitlopende artikelen en B-keus items voor kleine prijsjes. Nu ik de collectie uit ga breiden zullen er ook een aantal items gaan verdwijnen. Deze vind je in de SALE met kortingen tot wel 70%! En hoe naar ik het ook vind om te zeggen: wees er vlug bij, want OP=OP! Sale shoppen? 

'A lot can happen in a year... or 2...'

Wat gaat de tijd snel... En wat kan er toch veel veranderen in een jaar... Of dat nu privé is, zakelijk of zelfs wereldwijd. Verandering gaat soms langzaam, maar soms gaat het ook enorm snel.

Inmiddels bijna 2,5 jaar geleden opende ik de deuren van mijn webshop. Ik weet nog dat ik in juli 2018 dacht: 'Ik wil wel uitverkoop houden zoals andere winkels, maar alle collectie is nog nieuw, wat moet ik uitverkopen dan?'

Nu, 2,5 jaar verder is de webshop dusdanig gegroeid dat er ruimte is voor nog meer groei. Ik ga de collectie nog verder uitbreiden. Maar dat betekent ook dat bepaalde producten zullen verdwijnen uit de collectie. Hierbij gaat het voornamelijk om producten die niet meer goed aansluiten bij de rest van de collectie, producten die niet meer leverbaar zijn bij de leverancier en producten die voor mij teveel breuk opleveren en zodoende niet aan mijn kwaliteits eisen kunnen voldoen. Dat betekent dat ik dit keer wel wist welke producten ik voor een leuk prijsje in de uitverkoop kon zetten!

Het is toch super mooi om te zien dat je zelf iets moois op kan bouwen. Ik ben super blij en trots dat er over een paar maandjes weer een geheel nieuwe collectie aan de shop wordt toegevoegd. Ik hoop dat jij straks net zo enthousiast bent!

Verzilverde cadeautjes

Nieuwsgierig naar de nieuwe collectie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws én je ontvangt een uitnodiging voor het on-line V.I.P. event zodat jij als eerste de nieuwe collectie te zien krijgt! 

'How to shop SALE...'

Whoep whoep! Zit jij al in de startblokken? Ben je er klaar voor? Verlanglijstje al compleet?

Zoals ik al zei ben ik niet echt een SALE shopper, maar natuurlijk geef ik jou wel graag even wat handige tips mee om het beste uit jouw 'SALE-shopping-experience' te halen. 

How to shop

SALE shoppen bij Zilverdraakje? 


'Follow...'

Op 30 juni is het Social Media dag.Social Media

We kunnen ons toch eigenlijk niet meer voorstellen hoe het leven was voor Social Media... Ik ken weinig dingen die zo ontzettend tegenstrijdig zijn als Social Media...

Van de ene kant vind ik het geweldig dat Social Media ons dichter bij elkaar brengt. Dat je oude vrienden van vroeger weer terugvindt en dat je nieuwe mensen leert kennen. Maar van de andere kant zie je ook dat Social Media ook een soort barriere kan vormen om te communiceren in het echte leven. Hoe vaak zie je niet op een feestje dat de helft van de gasten met hun telefoon in de weer is?

Social Media is fijn als je op zoek bent naar informatie, naar tips, adviezen en soms ook steun. Maar Social Media kan ook ontzettend hard en confronterend zijn... Tegenstrijdig.

Zilverdraakje dankt haar bekendheid in eerste instantie aan Social Media. Toen ik de webshop begon ben ik eerst aan mijn klantenkring gaan bouwen via Facebook. Daarna volgde Instagram en inmiddels ben ik ook druk in de weer met andere kanalen. Ik ben super dankbaar dat Social Media mij een weg heeft geboden om mijn bedrijf op te kunnen zetten en mijn dromen na te kunnen streven. Maar ik zoek ook naar de balans. En dat is denk ik het belangrijkste.

Ben jij nieuwsgierig naar mijn leven als 'Momboss'? Hoe ik het fulltime mama zijn combineer met het opzetten van een eigen bedrijf waar ik ook nog eens fulltime aan werk? Volg Zilverdraakje dan hier op Instagram. Je krijgt dan in mijn stories dagelijks een kijkje achter de schermen. Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van alle leuke nieuwtjes en acties? Volg Zilverdraakje dan hier op Facebook. En wil je een streepje voor hebben op de rest? Word dan hier 'Zilverdraakje V.I.P'.

Ik zou zeggen, neem lekker een kijkje in de Sale, ga er eens goed voor zitten, geniet ervan en...

'Keep the balance'!

Veel Liefs!

hartje

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

Ben als eerste op de hoogte

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel