Deel de liefde

 

InstagramFacebook

September 21 - 2020

'Heerlijk, herfst...' 

Het zal je vast niet ontgaan zijn... Deze week begint de herfst...

Voel je het al een beetje? Ben je al een beetje in de herfst stemming of zie je er juist een beetje tegenop? Ben je nog in de ontkenning en wil je het liefst dat de zomer terug komt? Of was je er uiteindelijk wel een beetje klaar mee?

Zoals bij alles zal iedereen het najaar anders ervaren. Misschien begin jij dit seizoen wel bewust of onbewust aan een nieuw avontuur. Misschien is dit najaar voor jou een tijd van rust en bezinning. Misschien kan je niet wachten om lekker knus met je gezinnetje aan de warme chocolade melk te gaan na een frisse bos wandeling...

Persoonlijk heb ik enorm veel zin in de herfst. Van jongs af aan ben ik meer een winterpersoon, maar ik moet wel zeggen dat ik ook enorm kan genieten van de lente en de zomer. Ik ben graag buiten. Het fijnste weer om buiten te zijn vind ik licht vriezend weer met een zonnetje. In de herfst geniet ik het meest van al de mooie herfst kleuren, de geur van de regen en het thuis komen na een koude regenachtige dag...

Na de hittegolf van vorige maand was ik in 1 klap klaar met de zomer. Hoe hard ik ook genoten heb van de warme dagen met de kindjes in het zwembad, zo enorm kijk ik nu ook uit na het najaar en ik denk dat dat precies de charme is van de wisseling van de seizoenen. De afwisseling maakt het juist zo ontzettend mooi en fijn...

Wat ik maar wil zeggen, het najaar kan echt prachtig zijn. Ook nu. Zullen we het samen nog wat mooier maken?

Verras jij nog weleens iemand met iets leuks via de post? Dit najaar leent zich uitstekend om eens bij iemand een zonnetje door de brievenbus te laten schijnen! Daarom kan je in mijn shop een persoonlijk kaartje aan je bestelling toevoegen en je cadeau meteen bij de ontvanger af laten leveren! Nieuwsgierig hoe dat werkt? Ga vlug naar de shop!

 

'Dream Big...'

Op 25 september is het 'Wereld Droom Dag'... Een mooi moment om eens wat extra stil te staan bij je dromen...

Begin jij dit najaar aan een nieuw avontuur? Of heb je grote dromen? 'Laat twijfel nooit je dromen in de weg staan'. 1 van mijn favoriete quotes. Durf jij te dromen? Na te denken over wat je nog heel graag wil ik je leven? Of zijn je dromen misschien pas uitgekomen en zou je momenteel niet weten wat je nog zou moeten dromen?

In mijn Disney collectie heb ik een aantal artikelen met de tekst 'Dream Big'. 'Dream Big' is iets dat ik graag mee wil geven aan iedereen... Het liefst zo vroeg mogelijk. Daarom ben ik ook zo'n fan van deze 'Dream Big' cadeautjes. Super mooie (kraam)cadeautjes met de quote 'Dream Big' uitgewerkt in gouden letters. Dat wil je toch mee geven aan een kleintje?

Dream Big

Iemand verrassen met een 'Drem Big' cadeautje?

'Wat is jouw favoriete chocolade?'

Op 22 september is het 'Witte chocolade dag'. Een goed excuus om eens lekker de keuken in te duiken en jezelf of iemand anders te verrassen met een heerlijke lekkernij van witte chocolade!

Heb jij een favoriete chocolade smaak? Bij mij blijft melkchocolade toch altijd wel favoriet. Witte chocolade vind ik zelf iets minder, maar stop er een kruidnoot in en het wordt ineens een heel ander verhaal. 

Ook witte chocolade leent zich uitstekend om allerlei lekkere creaties mee te maken. Denk bijvoorbeeld aan cheesecake, witte chocolade cake, chocolate chip cookies, maar ook witte chocolade melk en chocolade fondue. Heb ik je al een beetje geinspireerd om aan de slag te gaan? Ik heb een aantal super leuke witte chocolade tips gebundeld op een leuk pinboard. 

witte chocolade

Wil je je kleintje verrassen met witte chocolade op dit mooie Dombo serviessetje? 


'Ik vind je lief...'

Op 25 september is het 'Liefdesbriefjes Dag'... Stuur jij nog weleens iets liefs via de post?

Weet je nog? Vroeger... Toen we klein waren... Dat we onze liefste wensen op kleine briefjes schreven...
Waarom doen we dat nu eigenlijk niet meer? Waarom lijken dingen soms ineens een stuk vanzelfsprekende wanneer je ouder wordt?

Sinds de wereld ineens een stukje anders is geworden hecht ik zelf weer meer waarde aan een kleinigheidje via de post. Een kleine verrassing, iets dat wat steun geeft, iets om iemand even een lach op het gezicht te schenken. Daarom heb ik ook de optie 'persoonlijk kaartje' aan de webshop toegevoegd. Zodat ook jij iets leuks uit mijn webshop bij iemand kan laten bezorgen die je even een klein beetje extra liefde en geluk wilt schenken. Eigenlijk een liefdesbriefje 2.0 dus!

Wil jij ook iets liefs via de post sturen? De leukste kleinigheidjes voor in de brievenbus vind je hier. Voeg dan meteen een persoonlijk kaartje toe!

Persoonlijk kaartje

Wie ga jij dit najaar verrassen met iets kleins? Iets liefs, iets voor wat extra liefde en geluk?
Ik hoop dat ik je met deze blog een beetje najaars inspiratie heb gegeven! 

Veel Liefs!

hartje

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

Ben als eerste op de hoogte

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel