InstagramFacebook

Maart 15 - 2021

 

 

 

Pasen 2021! Yes, het is bijna zover!
Laat de 'Paas gezelligheid' maar komen!

Vorig jaar vierden we Pasen anders dan anders...
Niet met z'n allen samen eieren zoeken, niet lekker knuffelen met familie en vrienden... Pasen met het gezin.
Dat was gek, wennen en voornamelijk in eerste instantie gewoon echt niet leuk... Vorig jaar heeft mij geleerd om te genieten van hetgeen dat er wel is. Het gezin, de liefde en blijdschap van de kindjes en de rust in en rondom ons eigen huis...

Dit jaar vieren we Pasen zoals we gewend zijn... Van vorig jaar...

Laten we Pasen 2021 een feestje maken voor onszelf en voor de kindjes. Genieten van wat er wel is!

Geen inspiratie of motivatie? Ik ga je een handje helpen!

 

 

 Inspiratie en motivatie kunnen soms nogal een probleem zijn. Zeker nu de wereld gewoon even wat minder motiverend lijkt...

Aan het begin van deze crisis voelde het nog wel als 'kom op, de schouders eronder', 'wij gaan dit gewoon doen', 'we maken er er het beste van' en 'genieten van de kleine dingen'. Deze opbeurende gedachten hebben bij mij zelf inmiddels plaats gemaakt voor de gedachte 'hoe lang nog'...

Het voelt alsof nu de psychologische grens bereikt is nu we een jaar verder zijn en we opnieuw Pasen vieren in een (gedeeltelijke) lcokdown.

Van de andere kant is er mooi weer op komst. Letterlijk en figuurlijk. Vaak betekent Pasen dat er weer heerlijke lente dagen aan zitten te komen, dat de bloemetjes weer gaan bloeien en dat we weer lekker naar buiten kunnen. Daarom ben ik blij dat Pasen eraan komt en wil ik dit net zo fijn vieren met mijn gezin als vorig jaar!

Samen met Zoë maakte ik daarom weer een leuke vlog om jou wat te inspireren en motiveren en wat 'Paas feeling' de woonkamers in te strooien! De vlog duurt een krappe 8 minuutjes. Enjoy!

Wie verras jij dit jaar met een leuk 'Paas pakketje'?

In dit gezellige paas mandje vind je een lief 'Knuffel me' karton boekje om samen met je kleine schatje de leukste verhaaltjes te lezen!

Als speciale 'Paas Actie' wordt het boekje helemaal mooi voor je ingepakt als een echt vrolijk paaspakketje voor maar €9,50 totaal!

Heb jij zin in een frisse wind? Een positief gevoel? Gewoon even wat gezelligheid?
Neus dan zeker even rond in de shop en laat mij een mooi cadeau pakketje voor jou samenstellen! 

--- Op zoek naar een leuk paas cadeautje voor een klein schatje? Wat dacht je van deze 'Cadeau-Tips'? ---

 

Dit prachtige verzilverde lepeltje met eierdopje is echt een waardevol en blijvend cadeautje voor een lief jongetje of meisje. Ook leuk om meteen te laten graveren om het extra speciaal te maken.

Het setje bestaat uit een lepeltje met Pooh en Knorretje en een eierdopje met Knorretje erop. Op het lepeltje zie je een kleine Winnie the Pooh die Piglet (Knorretje) knuffelt.

De details zijn super mooi uitgewerkt! Het setje is een origineel Disney item en verpakt in een Disney doosje.

Afmetingen: 12,5cm lang x 2,5cm breed.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ideaal wanneer je kindje graag zelf de lepel vast wil houden, deze mooie Nijntje dwarslepel!

Deze mooie, stainless steel, dwarslepel is niet alleen prachtig om te zien en bijzonder om te geven. Hij is ook nog eens super praktisch in gebruik! Een musthave voor iedere jonge ouder en ieder klein schatje.

En duurzaam cadeau wat een klein schatje misschien wel altijd zal bewaren bij de eerste spulletjes, maar ook een cadeau dat absoluut vele malen gebruikt zal worden wanneer een kleintje zelf begint te eten! Combineer dit cadeautje met een ander cadeautje uit de Nijntje collectie om zo een groter cadeau samen te stellen!

Afmetingen dwarslepel: 13cm lang x 4cm breed
De lepel wordt geleverd in een mooie giftbox! 

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

 

Veel Liefs!

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel