InstagramFacebook

 

 

 December 6 - 2021

'Three weeks to X-mas'
 

De eerste advent week zit erop... Nog 3 weken tot kerst! Vandaag heeft de Sint officieel ons Nederlandje verlaten en reist hij via België terug naar Spanje. Tijd om de Sinterklaas versiering weer op te bergen en los te gaan voor kerst!
 

Ben jij er al aan begonnen? Heb je al wat nieuwe versiering geshopt om het huis extra gezellig te maken dit jaar? Of misschien wat aanvulling om jouw kerstdecoratie wat niet leven in te blazen?


Deze week staat geheel in het teken van de kerstwarmte in huis! Houd daarom de nieuwsbrief en de Social Media kanalen in de gaten, want komend weekend heb ik nog een super leuke 'Kerst Weekend-Deal' voor je!
 

 

 

 

'De leukste kerst decoratie tips'
 

Heb je wel zin om eraan te beginnen, maar nog geen inspiratie? Misschien helpen deze kerst decoratie tips je een beetje op weg!

❥ Kerstsokken

De afgelopen weken stonden er steeds schoentjes bij de haard... Vervang ze nu door kerstsokken! Super gezellig als kerstdecoratie en met kerst avond een paar leuke cadeautjes erin.


Super sfeervol in jouw kersthuisje!
 


 


 'My First Christmas' kersthangers

Viert jouw kleintje dit jaar voor het eerst kerst? Dan is een 'My First Christmas' kersthanger en absolute musthave in de boom! Kies je voor een fotohanger, dan is deze ook super leuk om cadeau te doen aan opa of oma met een mooie foto van je kleintje erin.
 

De hanger kan elk jaar opnieuw weer in de boom om jou te herinneren aan die mooie, eerste kerst met je kleintje.
 

❥ Cadeau zakken

De zak van Sinterklaas? Dit jaar staat de cadeauzak van de kerstman bij jou onder de boom! Deze grote cadeauzak geeft net wat extra sfeer aan jouw kerstfeest. Super leuk voor onder de boom, voor bij de haard, of in tijden van beperkte bezoekregeling misschien bij iemand voor de deur al verrassing?
 

Wie verras jij dit jaar?
 
 

 

'Win-Actie!'
 

Ook deze week verras ik jou weer met een leuke win-actie! Dit keer een leuk kerstpakketje door de brievenbus! Wil je hier kans op maken? 
 

Volg Zilverdraakje dan op Facebook of Instagram en doe mee met de win actie!
 

Facebook

Instagram

Nog 3 weken... Deze week versieren we het huis... Maar heb jij ook al aan je cadeautjes gedacht? Het is momenteel erg druk bij de post dus wacht niet te lang meer met bestellen!
 

Veel Liefs!
 

Jodie
 

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel