Deel de liefde

 

InstagramFacebook

Juni 7 - 2020

'Best Friends' 

Op 8 juni is het 'Best Friends Dag'. Een mooie dag om jouw beste vriend of vriendin eens lekker in het zonnetje te zetten! Want een goede vriend maakt het leven toch altijd net wat leuker.

Hoe is dat momenteel bij jou? Zie jij je vrienden nog veel? Ga je nog regelmatig even langs voor een bakje 'afstands koffie'? Of een borreltje in de tuin? Of woont jouw beste vriendin misschien ver weg, waardoor je haar toch al niet zo vaak ziet? Facetime je nu vaker samen?

Wij hebben momenteel 2 beste vriendjes in huis. Zoë heeft haar kleine broertje de afgelopen weken gebombardeerd tot haar beste vriendje. En dat is echt geweldig. Ondanks dat Thijn nog klein is en nog niet echt kan spelen zie je toch al heel veel interactie. Gewoon samen op de grond of in de box zitten met wat blokken of boerderij dieren kan voor beide al genoeg zijn. Elkaar een beetje pesten, tut afpakken, lachen. Ze hebben het leuk samen... Ik hoop dat dit nog lang zo mag blijven.

Heb jij een goeie band met broers of zussen? Zijn zij ook als vrienden voor je? Of ben je misschien enigskind, maar heb je een vriend of vriendin die als een broer of zus voelt voor je? Vriendschap is ontzettend belangrijk in het leven. Iemand om af en toe even je hart bij te kunnen luchten, iemand om samen leuke dingen mee te doen, mee te lachen, herinneringen mee te maken en later weer op te halen... Iemand die je niet meer zou willen missen in je leven...

Wil je jouw beste vriendin eens verrassen met een kleinigheidje door de brievenbus? 

'Buiten spelen!'

Op 10 juni is het buiten speeldag! En wat zijn we toch verwend de afgelopen weken met mooie weer. Dat maakt het allemaal wel weer net iets fijner toch?

Wij hebben thuis een mini Landal gecreeerd voor de kids. Het speelhuisje dat al lang op ons (Zoë's) verlanglijstje stond is inmiddels gearriveerd en aangezien onze tuin niet zo groot is staat het goed vol met een kleine zandbak, een glijbaantje en de laatste tijd ook af en toe een zwembadje.

Eigenlijk was onze planning om de tuin helemaal aan te gaan pakken. Of aan te laten pakken dan toch. Maar de afgelopen weken hebben we besloten om dat nog even op de lange baan te schuiven. Waarom? Omdat alles nu eigenlijk toch in het teken staat van buiten spelen. En eigenlijk hebben wij een ideale tuin om buiten te spelen, dus prima toch? Een stukje gras, een stukje tegels om te stoepkrijten... En een heel groot grasveld met speeltuin aan de overkant van de straat. Ideaal toch?

Heerlijk genieten in de tuin met binnen en buiten speelgoed. Zo mooi om te zien dat de fantasie van een kind geen grenzen kent. 

'Aan de knutsel!'

Hurry up! Nog niet geknutseld voor papa en/of opa? Voor België begint de tijd te dringen, want daar is het zondag al Vaderdag! 

Heb jij ook al veel afgeknutseld de laatste weken? Met de kinderen of gewoon lekker zelf? Wist je dat creatief bezig zijn enorm goed voor je is en de stress aanzienlijk kan verminderen?

So let's do this! Ik heb weer een leuk pin board gemaakt op Pinterest met allemaal leuke knutsel ideeen voor Vaderdag! Hieronder vind je een korte opsomming.  Knutsel ze!  

Vaderdag

 


'Vaderdag, it's coming...'

Meteen nog even een friendly reminder...

Op zondag 14 juni is het Vaderdag in België en op zondag 21 juni in Nederland!

Speciaal voor Vaderdag heb ik de leukste cadeautjes voor papa, papa 2-be, opa en opa 2-be gebundeld in een leuke 'Vaderdag Gift-Guide'. In deze 'Gift-Guide' vind je meteen alles wat je nodig hebt. Dit bespaart je uren gefrustreerd surfen. Daarbij pak ik de cadeautjes meteen mooi voor je in als jij dat wilt en dat scheelt je inpakstress, zeker als je momenteel helemaal geen inpak stuff in huis hebt. Ideaal voor jouw drukke 'Momlife'. 

In de 'Gift-Guide' vind je ook een aantal nieuwe items. Heb jij ze al gezien?

Let wel op: bestel op tijd!

Voor BE:
- Bestel het best uiterlijk dinsdag 9 juni, je bestelling gaat 10 juni op de post.
- Bestellen kan tot en met vrijdag 11 juni, bestellingen gaan dan 12 juni op de post, maar ik kan niet garanderen dat de post ze nog op tijd bezorgd voor Vaderdag
- Bestellingen geplaatst op vrijdag 12 juni gaan pas 13 juni op de post!

Voor NL:
- Bestel het best uiterlijk dinsdag 16 juni, je bestelling gaat dan 17 juni op de post.
- Bestellen kan tot en met donderdag 18 juni, bestellingen gaan dan 19 juni op de post maar ik kan niet garanderen dat de post ze nog op tijd bezorgd voor Vaderdag
- Bestellingen geplaatst op vrijdag 19 juni gaan pas 20 juni op de post!

Het laastste graveer moment voor Vaderdag NL is op vrijdag 12 juni, de gegraveerde bestellingen gaan 13 juni op de post. Bestel je cadeau met gravering uiterlijk donderdag 11 juni (19.00 uur).

Vaderdag Gift Guide

Nieuwsgierig naar de 'Vaderdag Gift-Guide'? 

'Vriendschap'.
Of dit nu is in je eigen gezin, je familie of daarbuiten...
Het is een kostbaar iets! Geniet ervan, samen, in het zonnetje...

Veel Liefs!

hartje

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

Ben als eerste op de hoogte

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel