InstagramFacebook

 

 

September 29 - 2021

'Zonder regen geen regenboog'
 

Is het nu dan echt zover? Is de herfst nu echt begonnen? De regen valt hier op dit moment met bakken uit de lucht, af en toe flinke donderslagen ertussendoor... en soms ineens een zonnestraaltje...

Vanmorgen konden de warme jassen voor de dag gehaald worden. Want een dun zomer jack of een bodywarmer was vandaag geen optie. Het is weer tijd voor iets nieuws onder de zon. En dan het liefst een mooie regenboog.
 

Want of je nu een zomer of een winter mens bent, of vooral heel veel van de lente of de herfst houdt. Over 1 ding kunnen we het denk ik wel eens zijn. Elk seizoen heeft zo haar charme. En dat komt vooral door de verandering. Na een periode van buiten zijn en buiten leven is het ook weer heel erg fijn om de warmte weer naar binnen te halen en te genieten van de kleine dingetjes die het koudere seizoen weer te bieden heeft. En als we dit koude, natte weer straks helemaal beu zijn, dan zijn we weer een stuk dankbaarder voor het zonnetje dat weer stiekem tussen de wolken doorpiept.
 

En zo is het eigenlijk met alles. Want laten we eerlijk zijn. Zonder regen zou er ook nooit een regenboog zijn.

 

 

'Vallende blaadjes in de mooiste kleuren'
 


Vorig jaar hebben wij onze zomervakantie naar het allereerste stukje van de herfst getild. De eerste week van oktober boekten wij een vakantie huisje in een bosrijke omgeving. Rust, samen zijn, gezelligheid. En het was heerlijk! Ik hoopte de weken voorafgaand op mooi herfst weer en dat kregen we. Af en toe een spatje regen, maar grotendeels een frisse bries met een klein zonnetje. 
 

Wanneer ik nog maar een klein beetje het gevoel krijg dat de herfst eraan komt schiet ik meteen in de re-style modus. Het liefst zou ik alle kasten leeggooien en vullen met mooie, nieuwe herfstkleding en accessoires. De zonneschermen en horgordijnen maken plaats voor kleine lampjes en kaarsjes en de pompoenen haal ik ook alvast maar voor de dag. 
 

Natuurlijk blijft mijn webshop hierin ook niet achter. Vandaar dat ik ook nu weer een super fijne nieuwe collectie heb samengesteld, helemaal geinspireerd op de herfst. Een 'Rainbow' collectie waarin warme herfst tinten gecombineerd worden met regenboog pastels. En een super cosy collectie in 'Neutrals' om lekker te cocoonen richting de winter.
 

 

'Lekker cocoonen...'

Warme slofjes uit de kast voor de kleine, en natuurlijk voor jezelf? Of misschien een lekkere onesie? Mits je niet hoogzwanger bent, want ik heb destijds zelf ondervonden dat een onesie dan heel erg ongemakkelijk kan zijn...
 

Lekker cocoonen, op de bank, met een boek, een haakwerk, Netflix, misschien een bullet journal, een planner of zelfs een invulalbum. Het maakt niet uit, als je maar even de tijd neemt om lekker tot jezelf te komen en te genieten van dit nieuwe seizoen en de rust die er nu nog is voordat de feestdagen gekte begint.
 

Pak lekker een grote bak koffie of thee en neus eens rond tussen alle mooie, nieuwe spulletjes in mijn shop. Begin alvast aan je 'Wishlist' voor de feestdagen en raak lekker in de herfst stemming!

 


 

Of heerlijk aantutten?'

Is dat niet heerlijk om te zien? Een slapende baby? 
 

Onze kindjes waren echte 'tut' kindjes. Zoë meer dan Thijn, maar beiden sliepen toch altijd het best met een speentje. Vooral Zoë presteerde het steeds om haar tut 'snachts uit het ledikant te gooien zodat wij met een zaklamp onder het bedje konden gaan zoeken en zij vervolgens niet meer wou slapen.

Na een tijdje vond ik ergens een gratis sterretje van Zwitsal dat je aan een speentje kon maken. Zoë vond dit helemaal geweldig en wij ook, want nu was het toch in ieder geval iets minder gemakkelijk om haar speentje uit bed te gooien en als het haar toch lukte konden wij heb gemakkelijker terug vinden.

 

Inmiddels is er een groot aanbod aan speenknuffels op de markt. Zo ook van 'BamBam' en 'Happy Horse'. En natuurlijk wou ik deze ook in mijn collectie hebben!

Zijn ze niet te schattig? En de speenknuffeltjes van 'BamBam' worden ook nog eens geleverd in mooie gift boxes dus ideaal om cadeau te doen aan aan klein schatje!

 

Wat wordt het voor jou deze herfst? Op zoek naar jouw regenboog? Lekker cocoonen met je gezin, familie of vrienden of misschien lekker met de hond of kat op de bank? Of gewoon een beetje aantutten tot de drukke dagen eraan komen?
 

Waar je ook voor kiest, er is eigenlijk maar 1 voorwaarde... Als je maar geniet!
 

Veel Liefs!
 

Jodie
 

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel