Deel de liefde

 

InstagramFacebook

Januari 4 - 2021

'Hallo 2021...' 

Daar is ie dan... De allereerste blog van 2021... Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor dit verse, nieuwe jaar!

Hoe gaat het met je? Hoe voel je je? Hoe sta jij in 2021? Hoe ben je erin gestapt? Heb je 2020 vaarwel gezegd om het beste van dit nieuwe jaar te gaan maken? 

Ik heb besloten dat ik 2021 licht en luchtig ga beginnen. Weinig verwachtingen, weinig plannen... We zien wel hoe het gaat lopen. We zitten het wel even uit totdat de onzekerheid wat minder wordt. Totdat de angst weer plaats kan maken voor vertrouwen en ondertussen geniet ik van alles wat er wel gegeven is. 

De webshop ga ik lekker opfrissen. Even met de bezem er doorheen. Alles even goed bekijken, herzien, foutjes verbeteren, opzoek naar een frisse nieuwe collectie voor het voorjaar en misschien wel andere leuke nieuwe ideeën die ervoor gaan zorgen dat ook 2021 weer een succesvol jaar voor 'Zilverdraakje' gaat worden. 

Hoe ik het precies ga doen weet ik nog niet, maar houd de Social Media kanalen in de gaten, dan ben je altijd op de hoogte.

En ondertussen zien we elke ochtend wel weer wat de nieuwe dag gaat brengen...

Verwacht jij de komende tijd leuke mijlpalen in het leven van jouw pasgeboren baby? Deze zijn nu belangrijker dan ooit! Leg ze vast met de leukste Milestone Cards! 

'Picture that!'

Laten we 2021 eens goed beginnen. En wel met 10% KORTING op alle foto-albums!

Leg alle mooie momenten uit 2020 vast in een mooi album. Want je kan zeggen wat je wilt, maar 2020 is wel een jaar dat een bijzonder plekje in de geschiedenis in gaat nemen. En ondanks dat het anders was, zwaar en soms ook strontvervelend, weet ik zeker dat 2020 ook veel mooie dingen heeft gebracht...

Focus eens op dat mooi en verzamel het op een bijzonder plekje!

Jouw 10% korting claimen? Ga dan vlug naar de shop! De korting is al verrekend in de shop. Niet i.c.m. andere acties. 

'Hoe doe je dat dan?'

Leuk idee! De mooiste momenten vastleggen in een album... Maar hoe doe je dat dan in je drukke 'Momlife'?

Geloof me, je kan het zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt. Laten we even van uit gaan dat je weinig tijd hebt, maar wel een mooi naslag werk wilt hebben voor de mooiste momenten van je kleintje. In dat geval zijn de kleine Disney foto-albums super handig! Laat de foto's die je wilt bewaren afdrukken, on-line of in een winkel, schuif ze in het album, schrijf er eventueel nog wat bij en klaar ben je! Je neemt het album gemakkelijk mee in je tas! Ook super leuk om cadeau te doen aan een trotse oma! 

Jouw foto-album shop je nu met 10% korting! Ga vlug naar de shop! De korting is al verrekend in de shop. Niet i.c.m. andere acties. 

'Vooruit blikken...'

Terugkijken op 2020 hebben we nu denk ik wel gehad... Geen terugblikken meer dus. Vooruit kijken. Vooruit blikken...

Heb jij goede voornemens gemaakt voor 2021? Zijn er dingen die je graag wilt doen? Is er schade die je in wilt halen? Ga je aan een nieuw avontuur beginnen?

Een nieuw jaar biedt in je hoofd vaak ruimte voor nieuwe dingen. Je sluit iets af en begint aan iets nieuws. Eigenlijk veranderd er vrij weinig, maar de verandering kan jij wel zelf maken.

Ik gebruik de eerste maand van een nieuw jaar meestal om eens te kijken hoe dingen beter kunnen. Wat gaat er goed, wat gaat er minder goed en hoe kan ik daarop inspelen. Zo ook met mijn webshop. De eerste maand van het nieuwe jaar wil ik graag weer even met e bezem door de shop gaan en er een frisse blik op werpen.

Natuurlijk kan ik jouw hulp daar ok heel goed bij gebruiken!

Heb je ideeën of suggesties voor mijn shop? Stuur dan zeker even een berichtje!

YesYes, 2021 is nu echt begonnen. Laten we er samen een mooi jaar van maken...

Veel Liefs!

hartje

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

Ben als eerste op de hoogte

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel