InstagramFacebook

 

 Januari 3 - 2022

'A Comfy 2022!'

En, hoe gaat het nu met je? Ben je 2022 een beetje ok begonnen? Heb je 2021 achter je kunnen laten, uit kunnen zwaaien en af kunnen sluiten?

 

Wij zijn het jaar rustig begonnen, zoals we 2021 ook rustig af hebben gesloten. Het feit dat een flinke party sowieso niet tot de mogelijkheden behoorde maakte dat wij eigenlijk stilzwijgend besloten om gewoon met het gezin ons 2022 in te luiden... Tot verdriet van dochterlief die echt niet begreep hoe we dit een feestje konden noemen... Duhhh... De pubertijd begint hier kennelijk al als je bijna 6 bent... Gelukkig had ze uit eindelijk naar eigen zeggen 'de leukste avond ever'... 

 

'Get comfy' 2022 Sale
 

Misschien heb je het dit weekend al gezien... Zilverdraakje trapt dit jaar af met de 'Get Comfy' 2022 Sale!
 

Stiekem had ik al een hele 'Happy 2022' Sale opgezet voor jullie toen daar op 18 december ineens het nieuws van de nieuwe lockdown in Nederland kwam...

Ik heb mijn laptop afgesloten, een tijdje voor me uit zitten staren en vervolgens erg slecht geslapen.

Toen ik de volgende dag naar mijn 'Happy 2022 Sale' pagina keek klopte het niet. Dit was niet wat ik voelde en ook niet hoe ik met mijn shop 2022 in zou gaan luiden. Ik besloot iets nieuws op te zetten.

Vandaar nu de 'Get Comfy' 2022 Sale! Want dat is wat ik voel en dat is wat ik wil. Voor mijzelf en voor jullie!

Ondanks alle narigheid en maatregelen het jaar relaxed en comfortabel inluiden. Dit nieuwe jaar niet beginnen met een gevoel van 'niet mogen', maar met een gevoel van rust en comfort in je eigen fijne stulpje.

Dus plaats je bestelling en ga met een heerlijke kop koffie of thee lekker aan de slag met jouw foto-album terwijl je kleine lekker ligt te knuffelen met een nieuw pluche vriendje!

Daarnaast shop je ook nog eens heel veel mooie cadeautjes uit 2021 die nu gaan verdwijnen uit de shop voor hele kleine prijsjes! OP=OP!

Dus ga er maar eens lekker voor zitten en begin het jaar goed met de 'Get Comfy' 2022 Sale!
 

 

'Get comfy' met deze leuke shop tips!

 

Lekker relaxed het jaar beginnen? Misschien een goed moment om 2021 vast te leggen in een mooi foto-album! Daarom krijg je nu 10% korting op alle foto- en invul albums! En heb jij jouw favoriete album gekozen? Bestel dan meteen een mooie mok mee met 10% korting voor jouw favoriete koffie of thee en een mooie knuffel om je kleintje eens lekker in de watten te leggen. Want ook alle super zachte knuffels shop je nu met 10% korting!

 

Nog een beetje inspiratieloos? Hier de 3 leukste 'Comfy shop tips' uit de 'Get comfy' 2022 Sale!

Foto-album Dombo
 

Tegenwoordig gaat foto's maken natuurlijk digitaal en daardoor vergeten we weleens de waarde van een mooi foto album.


Maar hoe mooi is het om de eerste foto's van jouw schatje bij elkaar te bewaren? Zoek de mooiste foto's van bijvoorbeeld de kraamweek bij elkaar, laat ze ouderwets afdrukken en verzamel ze in dit mooie Dombo album. Op de eerste pagina kan je wat gegevens van je kindje invullen en de rest van de pagina's bevatten plastic mapjes, met langs de mapjes wit ruimte om iets op te schrijven of te tekenen. Zo kan je ook nog een persoonlijke touch aan het album geven. Ook leuk om er andere spulletjes dan enkel foto's in te bewaren zoals een mooie kaart of een ziekenhuis bandje.
 

Tip: Super leuk te combineren met het Dombo hangertje voor aan de deur of het bedje!
 

 

 

Mok Bambi 'The best mum'

 

Deze prachtige Disney Bambi mok uit de 'Magical Moments' serie is absoluut een origineel cadeau voor de liefste mama! Met andere woorden, voor jezelf!

Op de voorkant van de mok is de tekst 'The best Mum' gedrukt in goudkleurige letters. Op de onderkant staat het officiele Disney logo gedrukt in goudkleur. Echte Disney kwaliteit. Geniet van jouw favoriete koffie, thee of warme choco in deze prachtige mok.

Voor een fijn begin van 2022!
 

 

Knuffel Elephant Emily

 

Deze super zachte knuffel olifant van het bekende merk Happy Horse is niet alleen mooi, maar heerlijk knuffelbaar voor de allerkleinsten!

Deze neutraal/oud koraal roze knuffel is gemaakt van heerlijke zacht pluche en zacht opgevuld zodat hij erg geschikt is voor kleine baby- en kinderhandjes. De oortjes zijn van super zachte pluche en in het staartje en de oortjes zit een knoopje, lekker om aan de friemelen.

 

Vakantie
 

De eerste 3 weken van 2022 vieren we in de shop dus met de 'Get Comfy' 2022 Sale. En achter de schermen vieren wij een klein beetje vakantie...

 

Omdat het afgelopen jaar intens was voor ons gezin, met veel werk, veel onzekerheden en voor de kinderen ook redelijk wat teleurstellingen hadden wij op de planning staan om in week 2 even lekker een weekje vakantie te nemen. Even een paar dagen voor onszelf en het gezin. Uitrusten. Even niet werken, even geen telefoon of laptop, even gewoon lekker samen zijn. Er even tussenuit...
 

Wij hebben van 7 tot en met 17 januari vakantie, maar de shop blijft gewoon open! Bestellingen worden gewoon verzonden, maar in plaats van 1-2 werkdagen verzendtijd geldt er in die week 2-3 werkdagen verzendtijd. Wel gaat mijn laptop en telefoon gedurende de dag op vliegtuigstand en zal ik 1 keer per dag alle berichten beantwoorden. 

Hoewel het anders is dan we gehoopt hadden kijken wij toch enorm uit naar de rust en het samen zijn... Wij beginnen 2022 dus op de best mogelijke manier voor ons, met elkaar. Als gezin. Met warmte en liefde, samen.

Laten we dit jaar relaxed beginnen, of zoals we in Brabant zeggen: 'Op het gemakske'. Enjoy!
 

Veel Liefs!
 

Jodie
 

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

 

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel