InstagramFacebook

 

 

'Begin 2022 goed! 'Get Comfy' met Zilverdraakje!'
 

Wow, wat een aanpassing weer ineens hè... Stiekem had ik al een hele 'Happy 2022' Sale opgezet voor jullie toen daar op 18 december ineens het nieuws van de nieuwe lockdown in Nederland kwam... 

Ik heb mijn laptop afgesloten, een tijdje voor me uit zitten staren en vervolgens erg slecht geslapen.

Toen ik de volgende dag naar mijn 'Happy 2022 Sale' pagina keek klopte het niet. Dit was niet wat ik voelde en ook niet hoe ik met mijn shop 2022 in zou gaan luiden. Ik besloot iets nieuws op te zetten.

Vandaar hier de 'Get Comfy' 2022 Sale! Want dat ik wat ik voel en dat is wat ik wil. Voor mijzelf en voor jullie!

Ondanks alle narigheid en maatregelen het jaar relaxed en comfortabel inluiden. Dit nieuwe jaar niet beginnen met een gevoel van 'niet mogen', maar met een gevoel van rust en comfort in je eigen fijne stulpje.

Vanaf 1-1-22 tot en met 23-1-22 (dus maar liefst 3 weken!) shop jij alle foto-albums, mokken en knuffels met 10% korting!

Dus plaats je bestelling en ga met een heerlijke kop koffie of thee lekker aan de slag met jouw foto-album terwijl je kleine lekker ligt te knuffelen met een nieuw pluche vriendje!

Daarnaast shop je ook nog eens heel veel mooie cadeautjes uit 2021 die nu gaan verdwijnen uit de shop voor hele kleine prijsjes! OP=OP!

Dus ga er maar eens lekker voor zitten en begin het jaar goed met de 'Get Comfy' 2022 Sale!

 

--- Bekijk hier de mooiste cadeautjes voor de kleinste prijsjes! ---


Sorteer op
Sorteer op
© 2017 - 2022 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel