InstagramFacebook

 

 

 November 08 - 2021

'Holiday Snuggles of Holiday Struggles?'
 

Deze week beginnen we officieel aan het 'feestdagen' seizoen... Vanavond is voor het eerst dit jaar het Sinterklaas journaal weer op tv, volgend weekend komt hij aan in Nederland en vanaf daar stappen we met z'n allen in de spreekwoordelijke 'Holiday Rollercoaster'.


Heb je je schoencadeautjes nog niet in huis, dan zal je deze week toch echt online of op pad moeten en ondertussen tellen de weken tot 5 december gestaag af. Wanneer Sint arriveert in Nederland tellen we namelijk nog maar 3 weken tot 5 december... 3 weken... Shock!
 

Ben jij al begonnen met je feestdagen inkopen? Want in die 3 weekjes tot 5 december komen 'Thanksgiving' en 'Black Friday' ook nog even om de hoek kijken... Top drukte in de shops, zowel online als offline en vanwege 'C' natuurlijk ook weer topdrukte bij de post...
 

Krijg je al een beetje stress? Sorry, dat was absoluut niet mijn bedoeling! Ik heb namelijk goed nieuws! Laat mij je even een subtiel duwtje in de goede richting geven!

 

 

' Genieten in plaats van stressen! 10 tips om de relaxed af te tellen naar de feestdagen!'


Als iemand stress heeft richting de feestdagen is het misschien wel de jonge moeder. Je bent sowieso al überdruk met je 'Momlife' en je dagen hangen van agenda's en planningen aan elkaar. Zeker als je, zoals ik, een job hebt die richting de feestdagen nog een stapje extra van je verwacht. Daarom hier een paar 'Anti Feestdagen Stress Tips' van deze zelf benoemde ervaringsdeskundige.


 

♡ 1.
 

Begin op tijd met shoppen! Zowel on-line als off-line is dit gewoon de simpelste, maar aller beste tip die ik je kan geven en deze staat dus ook met stip op nummer 1. Zelf ga ik daarin nogal extreem, aangezien het de komende weken topdrukte is in mijn shop. Ik heb haast alles al in huis... En daarmee bedoel ik aan cadeautjes... Dan heb ik het nog niet over alle voorbereiding in de vorm van decoratie en gezellig samen zijn met hapjes endergelijke...
 

♡ 2.
 

Maak een duidelijke lijst. Wat vier jij dit jaar? Sint of Kerst? Of misschien beide? Of vier jij vanwege je roots misschien ook oud en nieuw of 'Drie koningen' met cadeautjes? Verdeel de lijst in de verschillende feestdagen, de verschillende locaties, namen van ontvangers en budgetten... Het klinkt perfectionistisch, maar het werkt! Als je dit voor jezelf op papier hebt staan kan je daarna veel beter zien wat je nog nodig hebt!
 

♡ 3.
 

Zorg voor verlanglijstjes. Laat de kids lekker knippen en plakken en vraag eens subtiel rond bij partner, ouders en schoonouders wat de wensen zouden kunnen zijn.
 

♡ 4.
 

Gebruik een aftelkalender. Bij elke bestelling stuur ik momenteel een A5-je mee met een simpele aftelkalender, zodat jij precies kan zien hoeveel tijd je nog hebt en wanneer je uiterlijk online zou moeten bestellen.
 

♡ 5.
 

Vergeet niet dat er ook nog mensen jarig zijn in november en december! En jarig zijn betekent ook kinderfeestjes op school. Anticipeer alvast een beetje of je kleintje wellicht nog feestjes heeft de komende tijd en zet dit ook op je lijstje. Bij ons zijn de meeste familie leden jarig in deze maanden en hoe handig is het dan om deze ook even op je lijstje te zetten en je inkopen te combineren? Het scheelt je vaak ook meteen de verzendkosten!
 

♡ 6.
 

Vergeet ook de juffen niet! Vorig jaar werden we met z'n allen ineens een paar dagen te vroeg in lockdown gestopt. Gevolg was dat ik als een malle nog even een leuke kerstwens voor de juffen wou fixen en een kaartje voor de kindjes in de klas... Ja, ik wist als verse kleutermama ook niet dat dit gewoonte was...
 

♡ 7.
 

Maak gebruik van de speciale 'Gift-Guides' wanneer je online gaat shoppen. Sommige webshops, waaronder 'Zilverdraakje', hebben een mooie 'Gift-Guide' voor je samengesteld om het shoppen voor jou zo fijn en gemakkelijk mogelijk te maken. In de 'Zilverdraakje' Gift-Guide vind je bijvoorbeeld een categorie met cadeautjes tot €15,-, maar ook een categorie met beste verkochte cadeautjes voor wat inspiratie. Daarnaast vind je categorieen voor baby's (0 tot 1 jaar) en kleine schatjes (1-5 jaar) en papa's, mama's, opa's en oma's (in spé). Super handig om snel jouw ideale cadeautjes te vinden!
 

♡ 8.
 

Gebruik kortingscodes voor leuke voordeeltjes! Bij 'Zilverdraakje' shop je deze week en volgende week met Stapelkorting. Shop je 1 artikel, dan krijg je een kortingsvoucher voor een volgende bestelling. Shop je 2 artikelen, dan krijg je 5% korting op de gehele bestelling met code STP215 en shop je 3 of meer artikelen dan krijg je 10% korting met code STP2110.
 

♡ 9.
 

Laat je cadeautjes meteen mooi inpakken door de shop zelf. Bij mij in de shop is dit helemaal gratis en je kan ook nog kiezen of je je cadeautjes neutraal ingepakt wilt hebben of voor Sint of Kerst!
 

♡ 10.
 

En de laatste en leukste tip: Wanneer je de komende 2 weken besluit online te gaan bestellen in mijn shop pak je direct 6 van de tips van de lijst hierboven mee! Pak je lijst erbij, ga naar de 'Gift-Guide' kies de cadeautjes (op ontvanger of gelegenheid) die je de komende weken nodig gaat hebben, gebruik de kortingscode voor stapelkorting, laat jouw cadeautjes meteen mooi inpakken (gratis), profiteer van gratis verzending (vanaf €50,- NL en €75,- BE) en je cadeautjes worden binnen 1 tot 2 werkdagen naar je verzonden (indien niet gepersonaliseerd) en je hebt alles mooi op tijd in huis!
 

 

'Stapel nu jouw feestdagen cadeautjes bij elkaar met leuke kortingen!'

Profiteer nu van KORTING op jouw (feestdagen) cadeautjes! En extra fijn, stapel je je cadeautjes goed bij elkaar, dan kan je ook nog je verzendkosten kwijt spelen! Gratis verzending binnen NL vanaf €50,- en naar BE vanaf €75,-!
 

Shop je 1 artikel? → een leuke kortingsvoucher bij je bestelling!
 

Shop je 2 artikelen? → Direct 5% KORTING op je gehele bestelling (met code: STP215)
 

Shop je 3 of meer artikelen? → Direct 10% KORTING op je gehele bestelling (met code: STP2110)
 

Deze actie loopt van 3-11-21 tot en met 21-11-21, niet i.c.m. andere acties, niet met terugwerkende kracht en zolang de voorraad strekt.

 

 

'Keuzestress is ook stress...'

In een wereld die overloopt van materialisme en de mooiste spulletjes in alle vormen en maten is het soms ook lastig kiezen... Je wilt graag iets bijzonders geven of vragen, maar hoe vind je dat?

Well, lucky you! Mijn shop barst van de bijzondere, duurzame cadeautjes voor kleine schatjes en hun papa's, mama's, opa's en oma's! Maar ja... die keuzestress he... Zelfs in mijn eigen shop vind ik het soms lastig kiezen!

Daarom heb ik een nieuwe categorie voor je bedacht! Geen 'musthaves', maar 'Best Give'. Wil jij het meest bijzondere cadeautje geven? Ga naar het tabje 'Best Give' en check daar mijn selectie van de 15 beste cadeautjes om te geven in 2021! Hier alvast een kleine selectie voor je.

 

 


Prachtige, verzilverde trein om de eerste tandjes en haarlokjes in op te bergen.
 


Dit witte 'Grandchild' fotolijstje met zilverkleurige en goudkleurige details is een bijzonder cadeautje voor een lieve opa of oma!

 


Deze mooie, verzilverde borstel en kam met Disney figuren Winnie de Pooh, Knorretje en Eeyore vormen samen een uniek (kraam)cadeautje voor een klein schatje.

Feestdagen stress, keuzestress, momlife stress... Ik wil je graag helpen om de komende weken zo min mogelijk stress te hebben. Want hoe minder stress je hebt, des te harder kan je genieten!

Veel Liefs!
 

Jodie
 

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel