InstagramFacebook

 

 

 November 29 - 2021

'Four weeks to X-mas'
 

Gister was het eerste 'Advent zondag'. Hiermee is de Advent tijd officieel begonnen. En daarmee de tijd om om voor te gaan bereiden op kerst! De komende 4 weken ga ik samen met jou aftellen tot kerst. Dit doen we met leuke aanbiedingen, tips en win-actie. Tel jij mee af?
 

Aftellen doe je natuurlijk het best door middel van een kalender of een memo bord. Natuurlijk is het super leuk om af te tellen tot kerst door middel van een mooie advent kalender. In mijn shop heb ik 3 super leuke advent kalenders die je zelf kan vullen! Nieuwsgierig?

 

Tel jij misschien ook af? Maar dan niet tot kerst maar tot de geboorte van jouw kleine schatje? Een zwangerschap is een hele bijzondere periode waar je optimaal van wilt genieten, maar die ook ontzettend ongeduldig kan maken. Tel samen met jouw geliefde, familie of vrienden af tot de uitgerekende datum met een mooi aftel echo fotolijstje of een 9 maanden aftel kalender.
 


10% Aftel Korting!
 

Of je nu af wilt tellen tot kerst of tot de geboorte van je kleintje, ik help je graag een klein beetje op weg! Daarom krijg je van mij deze week 10% KORTING op alle aftel cadeautjes!
 

De korting is al verrekend in de shop. Nieuwsgierig naar alle aftel cadeautjes? 

 

 

' De leukste cadeautjes met een kleintje op komst!'

Kleintje op komst? Misschien heb je het mooie nieuws al van de daken mogen schreeuwen of misschien is het nog het best bewaarde geheim van 2021... De kerstperiode is de perfecte tijd om jullie kleine wondertje even in de schijnwerpers te zetten bij familie en vrienden. Daarom hier de 3 leukste cadeau-tips voor iedereen die mag aftellen tot een klein wondertje!

Aftel echo fotolijstje
 


Het ideale echo fotolijstje om de weken af te tellen tot de uitgerekende datum.

 

Dit lijstje wordt vaak gekocht als cadeautje voor stellen die pas hun zwangerschap wereldkundig hebben gemaakt. Natuurlijk is het ook super leuk om zo'n lijstje cadeau te doen tijdens de feestdagen! En niet alleen voor de aanstaande papa of mama, maar laat opa en oma of ooms en tantes ook lekker mee aftellen!
 


 

 Mok voor de aanstaande oom of tante
 


Een heel bijzonder kleinigheidje voor je broer of zus dit jaar?

 

Verras ze met deze leuke mok onder de boom! De mokken zijn verpakt in een elegante giftbox met hierop de tekst: 'Guess What'? Het mooiste cadeau voor een aanstaande oom of tante.
 


 

❥ 'The best parents get promoted to grandparents'


Wil je een opa of oma in spe op hele bijzondere wijze verrassen deze kerst?

 

Ga dan voor dit mooie echo fotolijstje met de tekst 'The best parents get promoted to grandparents'. Laat het lijstje meteen mooi inpakken voor kerst en jij hebt absoluut het meest bijzondere cadeau in handen dit jaar.


 
 

 

'Win-Actie!'
 

Omdat we nu samen aftellen naar kerst wil ik jou verrassen met een leuke win actie deze week!
 

Tot en met zondag maak je kan op een aftel echo fotolijstje met de tekst 'Little Miracle'. Wil jij dit lijstje graag winnen voor jezelf of voor iemand anders?
 

Volg Zilverdraakje dan op Facebook of Instagram en doe mee met de win actie!
 

 

Facebook

Instagram

Vier weken tot kerst. Laten we er samen 4 mooie weken van maken!
 

Veel Liefs!
 

Jodie
 

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

  1.  

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel