InstagramFacebook

Mei 17 - 2021

Jep... De lat ligt hoog dit jaar... Na een heerlijke Moederdag, verzorgd door man en kinderen, is het nu mijn beurt om man-lief eens lekker in het zonnetje te gaan zetten met Vaderdag.

Op zich handig dat Vaderdag na Moederdag komt, dan kan je een klein beetje inschatten wat de verwachtingen zijn, maar in mijn geval vrees ik dat die dit jaar vrij hoog zijn. ;)

Vorige week hield ik een kleine poll op Instagram om in te schatten wat er gemiddeld zo'n beetje uitgegeven wordt aan Vaderdag. De uitkomst was dat het gemiddelde iets lager ligt dan ik had gedacht. Dit waarschijnlijk omdat cadeautjes mijn grote passie zijn en ik dus altijd een beetje teveel van het goede wil doen.

Omdat de periode rond Vaderdag erg druk is in de shop koop ik meestal mijn Vaderdag cadeautjes al op voorhand. Als ik iets leuks voorbij zie komen koop ik het alvast en tegen Vaderdag combineer ik mijn cadeautjes tot een mooi pakket voor papa. Lekker ontbijtje erbij, mooie knutsels van de kinderen... Dat is eigenlijk een beetje het recept van mijn Vaderdag.

Dit recept wil ik dit jaar ook een beetje aan jou trakteren. Ik wil het jou gemakkelijk maken om een mooi en bijzonder cadeau te shoppen. Het liefst voor papa en voor opa's tegelijk, zodat jij ijn 1 keer klaar bent! 

Daarom heb ik ook dit jaar weer een super mooie 'Vaderdag Gift Guide' samengesteld. In deze 'Gift-Guide' vind je inspiratie, motivatie en hopelijk heel veel liefde voor nu en voor Vaderdag! Nieuwsgierig?

Deze week worden er nog 9 nieuwe 'Zilverdraakje Exclusives' designs aan de 'Gift Guide' toegevoegd en nog een paar exclusieve items vanuit Engeland.

Verder ga ik aan de slag met een aantal super leuke en vooral ook mooi geprijsde kant en klare cadeau pakketjes in papa stijl! 

Stay tuned!

Deze stoere sleutelhanger lijkt aan de buitenkant simpel, maar aan de binnenkant is er ruimte voor een hele bijzondere boodschap!

Wanneer de sleutelhanger openklapt is er ruimte voor een kleine foto van jouw grootste trots. Daarnaast kan je ervoor kiezen om een persoonlijke boodschap aan de binnenkant te laten graveren. De tekst kan je helemaal zelf kiezen. Een naam, datum, een quote of misschien een vraag?

Deze sleutelhanger biedt enorm veel mogelijkheden.

Wat dacht je van een echofoto met daarbij de tekst: 'Wil jij mijn peetoom zijn?' of 'Expected august 2021'?
 

Afmetingen ingeklapte rechthoek: 4,5cm hoog x 3cm breed.
( €7,95 exclusief  gravure en verzendkosten )

Verzendtijd:

 Reguliere artikelen: Voor 18.00 uur besteld, de volgende werkdag verzonden

♥ Verzilverde cadeautjes met persoonlijke gravure: Voor donderdag besteld,  op vrijdag verzonden

 Bamboe/houten cadeautjes met gravure: Voor donderdag besteld, op vrijdag of maandag verzonden

 Initiaal sleutelhangers: 2 tot 8 werkdagen

 Gepersonaliseerde armbanden: 1 tot 5 werkdagen of 2 tot 8 werkdagen

 Ken je het gevoel? Wat geef je een man nou eigenlijk cadeau? Sokken? Een mandje met iets lekkers van de kaasboer... Een boeken bon?

Ik heb in mijn collectie dit jaar 3 leuke boeken opgenomen, speciaal voor papa (2-be) en opa!
Want hoe praktisch een cadeau bon ook mag zijn, een echt cadeautje is toch altijd net wat feestelijker.

Deze leuke boeken shop je al voor €9,95 en worden binnen NL verzonden in een brievenbusdoosje.

Een super leuk cadeautje dus voor vaderdag!

 Keuzestress? Bekijk dan zeker even deze leuke selectie van 'Papa's favorites'

Vlak voor Vaderdag 2015 raakte in ik verwachting van onze oudste. Natuurlijk wou ik Vaderdag dat jaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ik maakte zelf een rompertje voor man-lief met een leuke tekst namens de baby in de buik. 

Nu ik zelf een webshop run met de allerleukste cadeautjes voor baby's, kindjes en natuurlijk hun ouders en grootouders mochten dit soort cadeautjes natuurlijk niet ontbreken! Daarom shop je in de 'Gift-Guide' ook de leukste cadeautjes voor papa 2-be en opa 2-be.

Vaderdag 2019 was ik net bevallen van onze jongste. Ik weet nog goed dat ik, pas bevallen, nog herstellende van de bevalling, hangend in een luie stoel op mijn telefoon zocht naar een cadeautje voor mijn man van onze kleine telg. Uit verschillende cadeautjes stelde ik een pakketje van de baby samen met daarin onder andere 'papa's milestone cards'. Toen ik de kans kreeg om zelf deze kaarten te gaan verkopen heb ik die natuurlijk meteen aangegrepen! 

Wil jij ook een leuk pakketje samen stellen voor de liefste (kersverse) papa of papa to be? Stuur me een mailtje! Ik help je graag uit de brand.

 


--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

Veel Liefs!

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel