Betalingen:

Mijn betaling lukt niet, wat nu?
'Zilverdraakje' maakt gebruik van Mollie. Dit is een compleet betaalsysteem dat alle manieren van betalen aanbiedt die voor jou beschikbaar zijn. Het betaalsysteem werkt zowel voor Nederlandse als Belgische klanten. Lukt het niet om via dit systeem te betalen? Dan kan het zijn dat er een storing is bij de bank. Het snelst los je dit op door mij een berichtje te sturen via what's app of mij te bellen op nummer 0031 6 10739461. Je kan hier ook voor mailen naar info@zilverdraakje.com.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
'Zilverdraakje' maakt gebruik van Mollie. Dit is een compleet betaalsysteem dat verschillende manieren van betalen aanbiedt. Het betaalsysteem werkt zowel voor Nederlandse als Belgische klanten. Dit houdt in dat je kan betalen via Ideal, Bancontact, Belfius, KBC of CreditCard. Wil je graag besparen op verzendkosten dan is het ook mogelijk je bestelling af te halen in Roosendaal. Je kan dan ook betalen via Mollie of middels een bankoverschijving na ontvangst van de factuur. Wanneer het factuurbedrag voldaan is krijg je dan bericht dat je bestelling klaar staat om af te halen. Contant betalen bij afhalen is momenteel niet mogelijk.

Hoe werkt 'Klarna Achteraf betalen'?
Wanneer je ervoor kiest om achteraf te betalen loopt jouw betaling via Klarna. Zilverdraakje heeft hier dan ook geen inzicht in en zal geen betalingsherinnering sturen wanneer je vergeet je factuur te betalen. Je dient het verschuldigde bedrag dan ook over te maken naar Klarna en niet aan Zilverdraakje.

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel