Een mooie zilveren muziekdoos voor de baby

Wil je een zilveren muziekdoos geven aan de aankomende baby? Maak dan een keuze uit het ruime aanbod van Zilverdraakje. Ik heb een prachtige collectie aan muziekdoosjes samengesteld zodat jij altijd een passend cadeau vindt. En ben je last-minute nog op zoek naar een kraamcadeau? Als je de bestelling vóór 18.00 uur plaatst, dan wordt deze de volgende werkdag al verzonden!

Laat de zilveren muziekdoos graveren met de naam van de baby

Wil je een zilveren muziekdoos van Nijntje geven aan de baby of juist een muziekdoos en fotolijst in één? Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het in mijn webshop. En wil je helemaal een unieke en persoonlijke zilveren muziekdoos geven aan de baby? Kies er dan voor om zijn of haar naam en/of geboortedatum op het muziekdoosje te laten graveren! Je kiest hierbij zelf voor blokletters of sierletters. Op die manier geef je zeker een prachtig en bijzonder cadeau!

Bekijk het ruime assortiment

Ik voorzie je graag van advies als je niet weet welke zilveren muziekdoos je wil geven aan de baby. Bel hiervoor naar 0031 6 10739461 of stuur een WhatsApp. Wil je liever een ander verzilverd cadeautje geven? In mijn webshop vind je tal van andere prachtige cadeaus, bijvoorbeeld een Woezel & Pip kraamcadeau of een BamBam kraamcadeau. Je hebt dus meer dan genoeg keuze.

Sorteer op
© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel