Deel de liefde

 

InstagramFacebook

Juli 6 - 2020

'Kusjes dag...' 

Vandaag is het 'Wereld Kus dag'. Wie geef jij vandaag een (hand)kus?

Vandaag is een mooie dag voor wat extra liefde. Een kusje via de app, een handkus op afstand, hartjes maken vanachter het raam... Je gezin een berg extra kusjes geven... Of de hond, de kat, de vogel, het maakt niet uit. Geef en ontvang die extra liefde vandaag, want we kunnen allemaal wel een beetje extra liefde gebruiken toch?

Hoe ervaar jij de afstand die de afgelopen maanden ontstaan is? Hoe ga je ermee om? Wat zijn jouw alternatieven voor kussen, knuffelen, een hand geven of gewoon even een bemoedigende hand op de schouder, een schouderklopje?

Vandaag... 'Wereld Kus dag'.
Kunnen we vandaag voor de verandering eens laten zien hoeveel liefde er is op de wereld, in jouw stad, in jouw huis, in jouw hart?

Om wat extra liefde te creëeren maakte ik een verborgen pagina aan in mijn webshop met alle cadeautjes waarmee je kan laten zien hoeveel je van iemand houdt. 

'Er was eens...'

En als je dan genoeg gekust hebt, dan is het morgen ook nog eens 'de dag van het sprookje'...

Bij ons in huis woont een klein prinsesje. Haar achternaam is 'Prinses'. Ze kleed zich als prinses, het liefst 3 verschillende prinsessen per dag, ze kijkt prinsessenfilms, kleurt prinsessen kleurplaten, op school speelt ze met haar prinsessenvriendinnetje dat ze magische krachten hebben (waarmee ze de paardebloem pluisjes uit de lucht vriezen) en bovenal gedraagt ze zich als een prinses... Met uitspraken als: 'Ik ben geen bofkont, ik ben gewoon een prinses' en 'Ik druk geen snor, want prinsessen hebben geen snor' (als ze huiswerk moet maken).

Hoewel ik zelf groot fan ben van sprookjes en natuurlijk van Disney had ik me nooit in kunnen denken hoe ontzettend sprookjes zouden leven onder kinder van 0 tot 5 jaar. Zelfs de kleine man kan super aandachtig naar 'Frozen' kijken en wanneer zijn zus dan begint te zingen doet hij gewoon vrolijk mee. 

Is het niet heerlijk om soms eens lekker weg te kunnen dromen in een mooie sprookjes wereld? En is dat ook niet de magie die Disney zo enorm siert?

Ik vind het tenminste heerlijk om een dochter te hebben die er zodanig in op gaat dat ik er zelf ook wel een beetje in mee moet. Weer even lekker kind zijn. Dat kan trouwens ook als je geen kinderen hebt. ;)

Wil jij jouw kleintje ook een 'Magical Beginning' geven? Neem dan zeker even een kijkje in mijn webshop bij de 'Disney Magical Beginnings' collectie

 

'How to feel like Cinderella...'

Even een kleine throwback... Gewoon als een reminder dat jij ook nog steeds een prinses kan zijn...
In mijn blog van 1-03-2020 schreef ik het volgende:

Mijn dochter zegt soms dat ze Assepoester is. Zij is kleine Assepoester en ik ben dan grote Assepoester. Zij is degene in de blauwe galajurk en ik degene die loopt te poetsen in de gescheurde vodden... Soms komt dit vrij dicht bij de werkelijkheid moet ik zeggen. En ik denk niet alleen bij mij!

Het blijft wel erg grappig om te zien hoe die kleine meid door het huis paradeert in haar mooie prinsessenjurk terwijl de dvd van Assepoester aan staat en ik ondertussen probeer de woonkamer te poetsen... Het geeft niet om de poetsende Assepoester te zijn, maar ook mama's mogen weleens de mooie, opgedofte Assepoester zijn toch?

Daarom hier een kleine 'How to feel like Cinderella', voor alle vrouwen die zich soms alleen nog de poetsende Assepoester voelen...

Cinderella


'Friendly reminder!'

Ondertussen is de SALE in volle gang. Heb jij je graantje al meegepikt?

Alle producten die uit de collectie gaan verdwijnen shop je momenteel in de 'Summer Sale'. Dit betekent wel dat deze producten niet meer aangevuld zullen worden, dus OP=OP! Jammer, maar ook weer leuk. Nu lekker voordelig en over een paar weekjes een gloedje nieuwe, frisse collectie!

In de SALE vind je ook een pagina met B-keus artikelen. Dit zijn de spulletjes die ik bij het checken van de vracht niet helemaal perfect vind. Een klein stukje verf eraf, een krasje erop, een scheurtje... Ik vind het zonde om deze producten weg te gooien, maar verkopen voor de volle prijs vind ik ook niet ok. Daarom Verkoop ik ze als B-keus, met leuke kortingen! Zo kan je jezelf eens een echt koopje cadeau doen! Nieuwsgierig? B-keus artikelen shop je hier.

Summer Sale

Dus, bij deze wil ik je veel plezier wensen met kussen vandaag, geniet van jouw eigen sprookje en als je tijd hebt, neem dan ook nog even een kijkje tussen de koopjes!

'Enjoy'!

Veel Liefs!

hartje

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

Ben als eerste op de hoogte

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel