InstagramFacebook

Maart 1 - 2021

De lente komt eraan! Het zonnetje laat zichzelf al geregeld zien en we hebben zelfs al mogen genieten van een paar heerlijke dagen.

En hoewel alles nog steeds niet is zoals het was en we allemaal nog steeds voor onze eigen persoonlijke uitdagingen staan is er wel plaats voor positiviteit, liefde en een frisse wind. We zijn misschien wel meer dan ooit toe aan iets nieuws, iets fris, iets fijns. 

Daarom heb ik de collectie uitgebreid met super leuke, nieuwe, unieke en frisse producten die ons allemaal een heerlijk lente gevoel gaan geven! 'Feel Good' producten, voor jezelf of een ander, voor iedereen die het gewoon even kan gebruiken! Op deze pagina vind je de 4 nieuwe merken die toegevoegd zijn aan de collectie, de nieuwe optie om je cadeautje te laten verpakken als persoonlijk cadeau-mandje en de nieuwe producten die toegevoegd zijn aan de huidige collectie.

 

 

 

 

Om jouw cadeautje nog persoonlijker te maken heb ik een nieuwe optie aan de shop toegevoegd! Je kan nu jouw cadeautje meteen in laten pakken als persoonlijk cadeau mandje!

Natuurlijk was er al de gratis inpakservice bij elk product in mijn shop, de optie om gratis een persoonlijk kaartje aan je bestelling toe te voegen en de mogelijkheid om houten en verzilverde producten te laten personaliseren door middel van gravure. Nu is daar dus deze super leuke optie aan toegevoegd!

Kies jouw cadeautjes in de shop en voeg voor €2,50 de optie 'verpakken als cadeau pakketje' toe aan je winkelmandje. Bij deze optie worden er een paar vragen gesteld die je in mag vullen om jouw pakketje nog persoonlijker te maken.

De cadeautjes (maximaal 3 kleine cadeautjes) worden samen in een klein houten mandje met witte snippers verpakt in transparant folie. Indien gewenst wordt er meteen een persoonlijk kaartje aan het mandje toegevoegd.

--- Weet je wat een cadeautje pas echt bijzonder maakt? Een persoonlijke tekst, naam of datum! ---

--- Naast personalisering op verzilverde cadeautjes is het nu ook mogelijk om cadeautjes van hout en 100% Bamboo te laten personaliseren! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?  --

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

 

 

Veel Liefs!

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel