Deel de liefde

 

InstagramFacebook

Augustus 3 - 2020

'Nieuw! Najaar '20' 

Spaarpot Woezel & PipHeb jij hem al gezien? 

Vandaag is officieel de nieuwe najaars collectie on-line gegaan? Heb jij al even rond gesnuffeld?

Toen ik met 'Zilverdraakje' begon was het originele concept om zilveren baby- en kindersieraden te gaan verkopen, aangevuld met verzilverde cadeautjes. Het eerste jaar werd voor mij een leerjaar waarin ik ontdekte dat mijn hart (en tevens de commerciele mogelijkheden) minder bij de sieraadjes lagen en meer bij de (kraam)cadeautjes.

De uitgebreide sieradencollectie maakte plaats voor een meer specifieke collectie naam armbandjes voor kindjes vanaf 0 jaar en de collectie (kraam)cadeautjes werd uitgebreid met Disney. Het jaar erna breidde ik de Disney collectie nog verder uit en er kwam een speciale collectie echo-fotolijstjes voor zwangere vrouwen. De cadeautjes voor mama, papa, op en oma werden ook aangevuld.

'Zilverdraakje' groeit hard en is daarom toe aan nog meer uitbreiding! Deze keer heb ik 3 nieuwe merken toegevoegd aan de collectie. 'Nijntje', 'Woezel & Pip' en 'BamBam'. Daarnaast heb ik ook nog wat nieuwe echo-fotolijstjes en verzilverde spaarpotten aan de collectie toe mogen voegen.

Deze keer geen uitbreiding voor de Disney collectie, maar niet getreurd! Deze maand verwacht ik de eerste kerst artikelen al binnen te krijgen en met een beetje geluk gaat er in oktober een complete Disney Kerstcollectie on-line! Wil jij de allereerste keus hebben uit de Disney Kerst collectie? Meld je dan nu alvast aan voor de nieuwsbrief of als 'Zilverdraakje V.I.P.' via de besloten Facebook pagina en jij hebt straks eerste keus tijdens het 'Kerst V.I.P.-event'!

Nieuwsgierig naar de nieuwe najaarscollectie? 

'Mijn allerbeste vriendje ben jij...'

Voor de jonge ouders onder ons misschien een bekend zinnetje... Een zinnetje waarbij denk ik ook al wel wat hormonale traantjes gevloeid zijn. Dit zinnetje komt uit het 'Allerbeste vriendjes lied' van 'Woezel & Pip'... Ken jij hem al? 

Op 4 augustus vieren we 'Wereld Vriendschapsdag'...

Kunnen we in een tijd als deze, een tijd waarin verdeeldheid soms de overhand neemt, een tijd waarin iedereen gespannen is, een tijd waarin een spontane knuffel of een aai over de rug plots plaats moet maken voor afstand en zwaaien achter glas... Kunnen we in een tijd als deze misschien even stilstaan bij onze vriendschap. Het feit dat we, ondanks alles, nog altijd samen zijn en mogen zijn. Het feit dat er nog altijd vriendschap en liefde is en mag zijn... Kunnen we ons even kind voelen en gewoon de liefde voor elkaar ervaren? 

Wanneer ik naar mijn kinderen kijk en zie hoe geweldig zij het samen doen. Hoe ontzettend veel ze van elkaar houden en hoe de afgelopen maanden deze 2 schatjes dichter bij elkaar hebben gebracht... Dan zie ik een echte vriendschap. Een pure vriendschap gebouwd op liefde en samen zijn. En dat wil ik graag vieren op 'Wereld Vriendschapsdag'.

'Woezel & Pip' zijn ook een super mooi voorbeeld van onvoorwaardelijke liefde. Ik ben dan ook super blij en trots dat 'Woezel & Pip' nu deel uit mogen maken van mijn collectie. Nieuwsgierig? 

'Zomer fruit!'

Vandaag is het 'Watermeloen dag'! En wat is er nou lekkerder tijdens de aankomende warme dagen dan een lekkere fruitsalade met watermeloen? Of een heerlijk watermeloen ijsje?

Speciaal voor deze dag maakte ik een pinboard op 'Pinterest' met de lekkerste watermeloen recepten! Want watermeloen is niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens super gezond! En mocht je dan toch een watermeloen in huis halen, vergeet dan niet om even wat leuke foto's met je kleintje te maken! 

Watermeloen

Watermeloen eet je kleintje natuurlijk met een mooi verzilverd besteksetje! 


'Buurpoes'

Op 8 augustus is het 'Internationale Kattendag'. Ben jij een kattenmens?

Soms denk ik weleens: 'Je hebt kattenmensen en hondenmensen en je hebt mensen die dat wonderbaarlijk goed weten te combineren'. Ik zie mijzelf meer als een hondenmens.

Ik heb wel een paar favoriete katten in mijn leven. Natuurlijk de 3 katten van mijn beste vriendin die ik van kleins af aan op heb zien groeien tot knuffelende bolletjes wol. En daarnaast ook nog Marie, Buurpoes en Dikkie Dik.

Bottomline... het is gewoon heerlijk om een diertje in je leven te hebben waar je soms eens lekker mee kan kroelen, je verhaal tegen kan doen, een wandeling mee kan maken of gewoon voor kan zorgen. Naar mijn idee is dit een hele fijne aanvulling op mijn leven. Daarbij leren de kinderen ook hoe het is om verantwoordelijkheid te nemen voor een beestje en om er goed voor te zijn. En of dat dan een kat of een hond is, dat maakt eigenlijk niet eens zoveel uit...

buurpoes

 

Bij deze wil ik je een hele fijne, zonnige, warme week toe wensen met veel liefde, vriendschap, gezondheid en watermeloen en vergeet ook vooral niet even mijn nieuwe collectie te bekijken in de webshop! :)

Veel Liefs!

hartje

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

Ben als eerste op de hoogte

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel