Een verzilverd kinderbestek is écht een origineel kraamcadeau! Wil je graag een blijvend cadeautje geven voor een pasgeboren kindje, maar denk je dat een spaarpot of een tandendoosje misschien al door iemand anders gegeven wordt? Dan is een leuk besteksetje ook een supermooi cadeau!

Een verzilverd kinderbestek als kraamcadeau

De kinderbesteksetjes zijn helemaal verzilverd en versierd met leuke figuurtjes. Om het kraamcadeau te personaliseren kies je ervoor om de naam of geboortedatum van de pasgeborene in het bestek te laten graveren. Kijk voor de opties bij het cadeautje van jouw keuze. Uiteraard wordt alles mooi ingepakt, indien je dat wenst. Naast een verzilverd kinderbestek kies je bijvoorbeeld ook voor:

Wat je ook kiest, als jij je cadeau laat graveren, weet je zeker dat je een super persoonlijk kraamcadeau geeft. En dankzij het ruime aanbod zal er altijd wel iets tussen zitten dat bij de moeder en haar kleine schatje past, of je nu kiest voor een verzilverd kinderbestek of iets anders.

Kies jouw favoriete bestek

Maak een keuze uit het aanbod verzilverd kinderbestek en laat het graveren voor het pasgeboren schatje. Voor meer informatie vul je het contactformulier in of stuur je een berichtje via WhatsApp +31(0)6-34604642.

Sorteer op
© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel