Deel de liefde

 

InstagramFacebook

September 07 - 2020

'Positive Vibes...' 

6 maanden, een half jaar... 6 maanden geleden... Niet veel daarvoor maakte ik me oprecht druk over het feit dat de restafvalcontainer nog maar  keer per maand opgehaald zou worden... Op 7 maart maakte ik me ineens druk over hele andere dingen... En velen met mij...

De eerste Corona besmetting was geconstateerd, Thijn zijn operatie die gepland stond op 3 maart kon niet doorgaan en ik was 'all over the place'... Thijn kreeg een nieuwe operatie datum toegewezen en toen ik op 10 maart een soort van paniekaanval kreeg bij Zoë op school besloot ik haar vanaf dat moment thuis te houden, voornamelijk vanwege de zorgen voor haar broertje... 2 dagen later werden de leerkrachten van de kleuterschool ziek en weer een paar dagen later werden alle scholen gesloten...

Een hele gekke rollercoaster werd in gang gezet. Een rollercoaster die niet reed... Die ergens stil hing in de lucht, kijkend naar wat er allemaal rond ons heen gebeurde. Wachtend, kijkend, luisterend... Op pauze terwijl de wereld in de fik leek te staan.

Iedereen had zo zijn eigen sores. Zieke, ernstig zieke mensen, sterfgevallen, overbelaste zorg, volle en lege supermarkten, financiele zorgen, eenzaamheid, maar ook drukte thuis. Iedereen beleefde deze periode anders, iedereen zat in een eigen bubbel en ik denk dat ik wel kan zeggen dat een groot deel van de mensen gespannen heeft toegekeken en toch ook in angst heeft geleefd...  

Het was in die periode dat ik een speciale pagina heb aangemaakt ik de webshop. 'Positive Vibes'. Een pagina met een beetje positiviteit op een moment dat we dat allemaal heel goed konden gebruiken...

'Stay Positive...'

Op 13 september is het 'Internationale Dag van het positief denken'. Een mooi moment om de 'Positive Vibes' pagina nieuw leven in te blazen! 

September is begonnen, in ons hart hopen we op een mooie na-zomer, in ons hoofd gaan we richting de herfst... We zijn stiekem hier en daar al bezig met de feestdagen. De pepernoten verschijnen weer in de schappen, de winkels hangen vol met winterkleding in sobere kleuren en ook in mijn webshop gaat binnenkort de kerstcollectie al on-line.

En hoe dubbel is het nu... We sluiten een half jaar af, we maken een frisse start met het laatste gedeelte van 2020, maar wel onder bepaalde restricties... En hoe die laatste maanden van 2020 eruit gaan zien is voor iedereen een groot vraagteken. 

Zelf kijk ik enorm uit naar de komende maanden. De liefde, de gezelligheid, genieten van wat er is en mag... Maar ik ben ook wel een beetje op mijn hoede, want het zal alsnog anders zijn dan anders. Wel ben ik ervan overtuigd dat ik er alles aan ga doen om 2020 alsnog goed af te sluiten.

En een goed begin is het halve werk. Daarom heb ik een leuke actie bedacht om de laaste maanden van het jaar in te luiden. Een tijdje geleden kreeg ik van een klant de vraag of ik 1 van mijn 'Positive Quotes' aan een cadeautje kon maken. Dat vond ik zo'n mooie gedachte dat ik nu, alleen deze week, speciaal voor jou een extra service aan de gratis inpakservice hebt toegevoegd. Deze week kan je ervoor kiezen om 1 van de 6 geselcteerde 'Positive Quotes' toe te laten voegen aan je cadeau-verpakking!

positive quotes

Wil jij ook zo'n mooi cadeautje met 'Positive Quote' als op de foto? Klik hier! 

'Choco-Time!'

Op 13 september is het ook 'Internationale dag van de chocolade'. Als dat geen goed excuus is voor iets lekkers!

Tijdens de 'Lockdown' heb ik ontzettend veel gebakken met onze dochter. Elke week liet ik met de boodschappen de bakspulletjes bezorgen en dan maakten we samen iets lekkers. Brownies en chocolade cake waren (en zijn nog steeds) favoriet. Vervolgens gingen we de baksels met de fiets of te voet voor de deur zetten bij opa's, oma's, neefjes en nichtjes.

Dit is iets dat ik wil koesteren en wil blijven doen. Met liefde iets lekkers maken, leuk inpakken en een ander verrassen met een klein gebaar is naar mijn idee een 'win-win-win' situatie. Wij blij, zij blij en ook nog een super voldaan gevoel!

Omdat het 13 september chocolade dag is én de dag van het positief denken wil ik je wat inspiratie meegeven voor de komende maanden. Zit je binnen, is het slecht weer of voel je je eenzaam? Maak iets lekkers, trek je regenjas aan en verras iemand met iets kleins dat veel liefde brengt.

chocolade

Een lekker choco hapje eten doet je kleintje natuurlijk met deze mooie verzilverde dwarslepel van Nijntje! 


'Laten we elkaar helpen...'

In tijden als deze mogen we er voor elkaar zijn. Kijk eens om je heen. Misschien kan je iemand helpen, er voor iemand zijn, of gewoon iets kleins doen voor wat extra liefde.

Ga eens naar mijn 'Positive Vibes' pagina. Bekijk mijn blogs en mijn 'Positive Quotes'. Stuur iemand een kleinigheidje via de brievenbus of kies voor 1 van de andere 'Positive Gifts' om iemand een steuntje in de rug te geven. Kies voor de gratis inpakservice, voeg een persoonlijk kaartje en een 'Positive Quote' toe en laat het pakketje bezorgen bij die persoon die het nu het even nodig heeft. 

Laten we elkaar helpen...

Hoe positief sta jij erin? Kijk je al uit naar de feestdagen of vind je het lastig? 
Samen kunnen we dit. Geniet van de kleine dingen en van elkaar. En help elkaar waar nodig.

Veel Liefs!

hartje

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

Ben als eerste op de hoogte

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel