InstagramFacebook

 

 

 November 22 - 2021

'Shop stress of shop plezier'
 

Thanksgiving... Hier in Nederland word het niet zo breed gevierd. In Amerika echter wel. Op de 4de donderdag van November vieren de Amerikanen dat ze dankbaar zijn. En ze vieren dit met de mensen waar ze het meest van houden... Ik vind dat mooi.
 

De vrijdag na Thanksgiving is in Amerika een vrije dag, zodat de mensen die ver reizen om bij hun familie te kunnen zijn kunnen genieten van een lang weekend samen. Vaak wordt die vrijdag gebruikt om samen de eerste kerstinkopen te doen. Het is dan ook erg druk in de winkels en daar komt eigenlijk de naam 'Black Friday' vandaan...
 

Heel eerlijk... In Nederland is 'Black Friday' inmiddels redelijk ingeburgerd, maar eigenlijk met een heel ander rede... Korting, acties, stunten met prijzen... En een aantal zwarte dagen bij de post, omdat ze de bezorgingen niet meer bol kunnen werken. Het hele 'Thanksgiving' gevoel blijft hier dus achterwege.
 

Daarom heb ik besloten om dit jaar geen 'Black Friday' te vieren in de shop. Ik vier met mijn shop 'Thanksgiving'! En wel deze hele week!
 

 

 

' Wees dankbaar en geniet!'
 

Elke dag, meerdere keren per dag... Elk uur, meerdere keren per uur... Soms zelfs elke minuut... of meerdere keren per minuut... Ik ben dankbaar...
 

De uitdagingen van de afgelopen 2 jaar hebben mij dankbaar gemaakt voor alles wat er wel is, voor alles wat er wel mag zijn en vooral voor alle liefde die vaak onverwacht en onbeperkt wordt toegereikt...
 

Daarom staat deze week in het teken van dankbaarheid... Met heel veel leuks om ook jou te bedanken voor jouw liefde en trouw!

 

 

'Dankbare Deals!'
 

Mijn 'Thankgiving Sale week' is geen gewone Sale week, maar een week met een aantal super mooie en dankbare Deals voor jou voor leuke, ronde prijzen.
 

Van mijn kant om jou te bedanken dat je klant bent in mijn shop en voor jou misschien ook erg dankbaar in deze toch al dure feestdagen tijd!

 

'Laat je verrassen en verras!'
 

Als speciaal bedankje heb ik een aantal super leuke 'Surprise Bags' en 'Surprise boxen' voor jou samengesteld!
 

Kies voor een 'Surprise Bag' naar keuze en kies jouw bedrag. Ik zorg dat er een super verrassend cadeau jouw kant op komt met gegarandeerd 40% meer waarde dan jij betaalt!
 

Kies je voor een 'Surprise Box? Dan krijg je een totale verrassing! Dat betekent dat er echt vanalles in de box kan zitten. Ook hier gegarandeerd 40% meer waarde dan jij betaalt!
 

 ♡ Verzendtijd van de 'Surprise Bags' en 'Surprise boxen' bedraagt 1 tot 5 werkdagen vanwege mij persoonlijke aandacht waarmee ik de producten kies naar aanleiding van jouw eventuele bestelgeschiedenis in mijn shop! Heb je je pakketje met spoed nodig? Geef het dan even aan in de opmerkingen! ♡

 

Let op: 'Surprise Bags' en 'Surprise Boxen' kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verpakking van de bags en boxen kan anders zijn dan op de foto, afhankelijk van de grote van jouw pakket.
 

 


'En als extra bedankje heb ik nog een extra cadeautje voor je...'
 

Alleen deze week krijg je 50% extra korting op alle reeds afgeprijsde 'B-keus' artikelen! De korting heb ik al voor je aangepast, dus geen kortingscode meer nodig! 


Zo kan jij jezelf ook in deze dure tijd gewoon even iets leuks cadeau doen voor een heel klein prijsje!

Nogmaals, enorm bedankt voor jouw klantentrouw, het volgen, het lezen van een blog, een nieuwsbrief of een post en misschien zelfs voor het bestellen van jouw cadeautjes in mijn shop! Bedankt dat jij mij helpt deze mooie droom vorm te geven... Bedankt!

 

Veel Liefs!
 

Jodie
 

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel