InstagramFacebook

 

Juli 18 - 2022

'Wat heb je nu eigenlijk echt nodig?'

'De zomer is aan! Hitte hier, onweer daar... Genieten van de zon, of wegzweten bij de ventilator... Wat doe jij als het kwik ineens boven de 30 graden schiet? Verkoeling zoeken aan het strand? Naar het zwembad, werken met een airco op je gezicht.... 

Wat je waarschijnlijk liever niet doet met die hete temperaturen is shoppen. En dan heb ik het niet alleen over offline shoppen.
Ook online shoppen is voor mij geen favoriete bezigheid als het zo warm is. 
Maar wat doe je dan als je toch echt een cadeautje nodig hebt? Er een prachtig zomer kindje geboren is, er een babyshower of kraamfeest op de planning staat? Een doop of een eerste verjaardag? Je wilt die dag toch niet met lege handen staan, maar erg veel motivatie om op zoek te gaan naar een bijzonder cadeautje is er nu ook even niet...

En dan heb ik het nog niet over de afwezigheid van veel mensen tijdens de vakantie periode... Want hoe plan je kraambezoek wanneer iedereen naar vakantie oorden trekt?

Zilverdraakje zou Zilverdraakje niet zijn als ik niet op zoek zou zijn gegaan naar manieren om jouw hete zomer zo comfortabel mogelijk te maken! Tenminste, wanneer het aan komt op bijzondere cadeautjes... ;)

 Om jouw een handje te helpen tijdens deze hete zomer heb ik 2 handige 'cadeau categorieen' voor jou toegevoegd in de shop! 

'1: Selfcare!'

De beste tip tijdens warme dagen is natuurlijk 'Selfcare'...

Natuurlijk heb je ook de taak om voor je kinderen te zorgen en wellicht ook voor de kwetsbaren onder ons. Je hebt misschien een baan of andere taken die absoluut niet kunnen wachten... Maar vergeet dit niet... 'You can't poor from an empty cup'. Je zal gewoon goed voor jezelf moeten zorgen als je in staat wilt zijn om voor een ander te kunnen zorgen! 

'Summer Survivor!'

Daarom heb ik voor jou een mini 'Summer Survival pack' samen gesteld van 9 cadeautjes die absoluut onmisbaar zijn tijdens de hete dagen, voor jezelf of voor een ander!

Travel cups voor vermoeide mama's en oma's, want slapen met die hitte blijft toch een dingetje... Kinderlepels om jouw kleinje lekker wat verkoeling te bieden door middel van een ijsje of een lekker koud fruithapje. En 3 super snelle foto albums waar jij heel gemakkelijk jouw mooiste zomer herinneringen in kunt bewaren...

'2: Geen Stress!'

Wat je absoluut wilt vermijden deze dagen is stress, op welke manier dan ook...

Misschien wil je nu niet naar de stad, naar de winkels, zoeken naar dat ene bijzondere cadeau, winkel in winkel uit... Om er thuis vervolgens achter te komen dat je nu wel een cadeau hebt, maar geen inpakpapier en kaartje voor erbij...

'Quick and Easy'

Daarom heb ik speciaal voor jou een selectie gemaakt van persoonlijke cadeautjes die snel voor jou geleverd worden, maar toch uniek zijn en jouw persoonlijke touch meegeven aan de ontvanger! Snel gekozen, snel ontvangen, minder gedoe!

Daarnaast kan je meteen gebruik maken van mijn 'gratis inpakservice' en als je wilt kan je een 'gratis persoonlijke kaartje toe laten voegen met persoonlijke tekst zodat wij het cadeau zelfs direct bij de ontvanger kunnen bezorgen! Zo hoef jij de deur niet uit en wordt jouw kleine schatje toch verrast met een heel bijzonder cadeautje!

Kortom... ik probeer het shoppen voor jou zo in deze hitte zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Geniet van de warme dagen, want at the end of the day is het nog steeds gewoon zomer!

Veel Liefs!

Jodie
 

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel