InstagramFacebook

 

Februari 22 - 2022

'Happy 4th Birthday!'
 

Wow... Ineens kwam het vorige week op me afgedenderd... Ken je dat gevoel, dat je zo druk bent met vanalles en nog wat? Dat je aandacht van links naar rechts, van onder naar boven en naar alle uithoeken die er bestaan heen en terug wordt geslingerd? Ja? Dan ken je vast ook het gevoel van besef dat er iets aan je aandacht ontschoten is dat je juist zo ontzettend belangrijk vindt...

Dat had ik dus vorig week. Eerlijk... Hoe ik heb kunnen bedenken om mijn webshop te lanceren op 16 februari weet ik ook niet, maar toch deed ik het. Inmiddels 4 jaar geleden... Er is 1 week in het jaar, waar er voor mij teveel dagen in de week zitten. En dat was dus vorige week. Te beginnen op 14-2 met Valentijn, vervolgens op 17-2 de datum dat ik mijn man ontmoette, gevolgd door de dag die wij benoemde als 'officieel samen' en daarop volgend zijn verjaardag op 20-2. En toen besloot ik daar tussen ook nog eens de openingsdatum van mijn shop te vestigen... Wat er dan gebeurd in mijn hoofd? 1 grote datum soep...

En zo kwam het dat ik mij 2 weken geleden ineens realiseerde dat mijn mooie, liefdevolle shop vorige week haar 4 jarig bestaan zou vieren... 

En hoewel 4 jaar voor een webshop, opgebouwd en draaiende gehouden door 1 persoon, al een super gave mijlpaal is komt het grote feest natuurlijk pas volgend jaar. Ik ga ervoor zorgen dat het realisatie punt dan wat eerder komt!

 

'Terugblikken en vooruit kijken...'
 

Elk jaar rond deze tijd blik ik terug naar de dag dat ik besloot een eigen onderneming te starten. Ik ben een half jaar aan het werk geweest voor mijn shop daadwerkelijk open ging en nog steeds sta ik voor de volle 100% achter de keuze die ik maakte... In 2020, 2 jaar geleden, schreef ik een blog over hoe het allemaal begon. Na het lezen van deze blog kan ik vandaag nog steeds beamen dat dat mijn verhaal was, en nog steeds mijn verhaal is... 
 

Steun en toeverlaat

Natuurlijk veranderen er heel veel dingen in de loop der jaren. En laten we eerlijk wezen, na die blog uit 2020 stond de wereld ineens volledig op zijn kop. Maar ondanks dat zijn mijn steunpilaren gelijk gebleven. Mijn shop en mijn kinderen... Ik startte de shop met Zoë en run hem nu met Zoë en Thijn...
 

Nu wordt het tijd voor mij om vooruit te kijken. De webshop loopt inmiddels behoorlijk stabiel, maar mijn intentie is toch om nog een stapje te gaan zetten. En daarvoor zijn 'as we speak' mooie plannen in de maak. De shop groeit, de kinderen groeien... En ik wil mee groeien! Niet te veel, maar wel een beetje... Over precies een jaar wil ik jou kunnen laten zien dat 'Zilverdraakje' 5 jaar bestaat en meer shined dan ooit tevoren! Ben jij er dan ook nog bij?

'4 jaar bijzonder (kraam)cadeautjes...'

Nieuwsgierig wat mijn 10 persoonlijke favorieten zijn?

 

 

 

 

#1: Verzilverd koetsje voor tandjes en haartjes

Het artikel dat pronkte op mijn allereerste moodboard voor de shop. Ik ben heel erg blij en trots dat dit mooie koetsje nog altijd in mijn shop verkocht mag worden en inmiddels ook 1 van de bestverkochte items is! 

Shop jouw koetsje hier voor €32,95

 

 

#2: 'Magical Beginnings' spaarpot Dumbo

Met deze spaarpot werd in 1 klap mijn Disney collectie gelanceerd in de shop! Ik kocht deze spaarpot in naar aanleiding van mijn eigen voorliefde voor Dumbo en ik was blij verrast toen bleek dat vele deze voorliefde voor nostalgische Disney items in een nieuw jasje met mij delen!

Shop jouw Dumbo spaapot hier voor €25,95

 

 

 

#3: Aftel echo-fotolijstje 'Little Miracle'

Het eerste echo fotolijstje waarvan ik een hele doos tegelijk in durfde te kopen, wetende dat ik mijn shop begon met 2 stuks van elk! 

Shop jouw aftel lijstje hier voor €13,95

 

 

#4: Naam armbandje met hartje

Pure nostalgie... Zelf had ik een baby armbandje met mijn naam dat ik nog altijd bewaard heb en nu liet ik dit armbandje maken voor Zoë. Inmiddels heb ik een hele uitgebreide collectie naam armbandjes in de shop voor kleine en grote schatjes! 

Shop hier jouw naamarmbandje vanaf €15,95

 

 

 

#5: 'Magical Moments' mok, The Best Mum

Mijn absolute favoriet uit de Disney mokken collectie. Ik deed mezelf deze mok 2 jaar geleden cadeau en gebruik hem sindsdien elke dag. Niet omdat ik vind dat ik de beste moeder ben, maar omdat de mok me eraan herinnerd dat ik het prima doe!

Shop hier jouw mok voor €16,95

 

 

 

#6: Verzilverde fotolijst voor handafdrukjes 'Me & My Brother'

Toen Zoë na 9 maanden wacht en eindelijk haar broertje mocht bewonderden mocht deze lijst echt niet meer ontbreken in mijn eigen woonkamer. Ik liet de namen van Zoë en Thijn graveren onder de handafdrukjes en nu, 2,5 jaar later, pront deze lijst nog steeds naast mijn bureau. Ik schreef hier destijds ook een blog over. Die lees je hier.

Shop jouw fotolijst hier voor €22,95

 

 

 

#7: Naam armbandje standaard

Wel of geen armbandje voor een jongen? Tuurlijk wel! Ik liet dit armbandje graveren voor Thijn, met zijn naam in blokletters en hij heeft het met veel trots gedragen. Inmiddels heeft hij een maatje groter, maar dit 9/11cm newborn armbandje zal altijd bewaard blijven in zijn eigen Keepsake Box!

Shop hier jouw armbandje vanaf €15,95

 

 

 

#8: Verzilverd bestek setje Pooh

Een eerste verjaardag blijft altijd een lastige... Wat voor cadeautje koop je voor een kleintje dat 1 wordt? Hte is een bijzondere verjaardag dus je wilt graag iets blijvends geven, maar wat? Ik ging voor Thijn's eerste verjaardag voor dit besteksetje met zijn naam en geboorte datum erop gegraveerd. Het setje is klein dus super fijn voor kleine handjes en mooi om te bewaren voor later!

Shop jouw besteksetje hier voor €22,95

 

 

 

#9: Verzilverde spaarpot koets

Al 4 jaar lang is deze spaarpot het meest bekeken artikel in de shop. Vaak verkocht in combinatie met het #1 koetsje voor tandjes en haartjes, maar ook los met een persoonlijke gravure. Nog steeds 1 van mijn persoonlijke favorieten!

Shop jouw koetsje hier voor €29,95

 

 

 

#10: Olifant knuffeltje in giftbox, BamBam

Nostalgie ten top. Ik kreeg een elfde olifantje bij mijn geboorte. Hierdoor ontstond waarschijnlijk mijn grote voorliefde voor olifantjes, die ik inmiddels ook heb overgedragen op Thijn. Toe ik de BamBam collectie introduceerde in de shop kon dit knuffeltje natuurlijk niet ontbreken!

Shop jouw olifantje hier voor €18,95

 

 

Laten we er samen een mooi 5de jaar van gaan maken. Op naar een groot feest volgend jaar!
 

Veel Liefs!
 

Jodie
 

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel