Deel de liefde

 

InstagramFacebook

Juli 27 - 2020

'Kleine Tijger' 

TeigetjeOp 29 juli is het 'Wereld Tijger Dag'. 

En omdat 'Zilverdraakje' natuurlijk haar eigen 'Teigetje' heeft leek het me leuk om hem eens even lekker in het zonnetje te zetten!

Toen ik zwanger was van onze jongste was het voor mij al snel duidelijk. Als het een jongetje wordt krijgt hij een 'Tijger' kamer. Waarom? Geen idee... Ik denk, omdat Tijgers voor mij onbewust een gevoel van kracht en authenticiteit uitstralen. Zo kwam het dat de eerste 3 knuffeltjes snel gekozen waren toen inderdaad bleek dat ik in verwachting was van een jongetje.

Naast het feit dat deze knuffeltjes ontzettend zacht zijn en heerlijk voor kleine baby handjes zijn ze ook nog eens ontzettend mooi gemaakt en super leuk om te bewaren voor later! 

En weet je wat zo mooi is? Achter het gevoel van kracht gaat ook nog iets anders schuil. Want is Teigetje niet het meest vrolijke, liefdevolle, blije beestje uit de Pooh verhaaltjes? En is dat niet wat je een kindje toewenst? Kracht, liefde en blijdschap? 

Wil je ook iemand een 'Kleine Tijger' cadeau doen?

'Wij zijn 2 vriendjes...'

Op 30 juli is het 'International Dag van de Vriendschap'. In een tijd als deze is het denk ik extra belangrijk om je vriendschappen te kunnen vieren en vooral te erkennen dat het leven met vrienden om je heen zoveel leuker kan zijn.

Natuurlijk is het fijn om een goede thuisbasis te hebben. Een liefdevolle familie, een fijn gezin. Maar ook vrienden horen daarbij! De afgelopen maanden zijn we zo ontzettend op onszelf en elkaar aangewezen geweest dat ik de vriendschap van mijn beste vriend en vriendinnen alleen maar meer ben gaan waarderen. Samen kan je meer aan dan alleen...

Thuis zie ik het ook. Wat zijn mijn kinderen de afgelopen maanden naar elkaar toe gegroeid. Ze zijn zonder overdrijven beste vriendjes geworden. Toen wij er bewust voor kozen om het leeftijdsverschil tussen beide kindjes iets groter te houden kregen we vaak van anderen te horen dat kindjes die dicht op elkaar zaten qua leeftijd meer aan elkaar zouden hebben en dat we niet té lang moesten wachten... Stiekem ben ik best trots dat die koters van ons nu laten zien dat het ook anders kan.  

broer zus

Ben jij ook zo trots op de broer/zus band van jouw kindjes?

'Er is altijd wel een rede voor taart...'

Op 30 juli is het ook 'Cheesecake dag'. Denk jij wat ik denk?? Jaaaa, cheesecake tijd met je beste vriendin!

Nog geen interesse om het huis uit te gaan voor een bakje koffie met een lekker stukje taart? Trek dan eens de stoute schoenen aan en probeer zelf een cheesecake te maken. Zelf als in alleen, samen met je vriendin of met je kleine schatje.

Ik ben een absolute cheescake fan. En weet je, zelf cheescake maken hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Hieronder heb ik alvast een ingredienten lijstje voor je gemaakt. Het recept, samen met veel andere cheesecake recepten vind je op de site van Allerhande.

Cheesecake

Wil je jouw cheescake aan je kids serveren op een mooi servies setje? 


'Broer/Zus liefde...'

Om nog even terug te komen op die liefde van mijn kleine schatjes... Is deze foto niet geweldig?

Toen Zoë de laatste weken voor de vakantie naar school moest miste ze haar broertje enorm. Op zich begrijpelijk na al die tijd samen... Ze vroeg mij dan altijd of ze iets van Thijn mee naar school mocht nemen zodat ze aan hem kon denken. Ze gaf dan ook iets van haarzelf aan Thijn... 

Hoe mooi is het dan om je kindjes matchende armbandjes te geven? Natuurlijk is dit iets voor de hand liggender als je 2 dochters hebt, of vriendinnetjes, of nichtjes, of zelfs als je zelf je armbandje wilt matchen met je kleintje... Maar het kan dus ook als broer en zus! 

In mijn webshop verkoop ik een super stoer plaat armbandje voor jongens. Hetzelfde armbandje is er ook voor meisjes met een sterretje of een hartje eraan om het lekker meisjes-achtig te maken. Zo kan je dus ook broer en zus een beetje laten twinnen! 

plaatarmbandjes

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? 

'Geniet van de zomer, vier jouw vriendschap! Have fun!'

Veel Liefs!

hartje

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

Ben als eerste op de hoogte

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel