Deel de liefde

 

InstagramFacebook

November 09 - 2020

'Stapelen!' 

Yep, de feestdagen komen er weer aan. Ik weet niet hoe het bij jou is, maar ik heb het gevoel dat de euro's als chocolade munten de deur uit vliegen...

Daarom heb ik iets leuks voor je. Je kan namelijk wat korting bij elkaar stapelen in mijn webshop! Door meerdere cadeautjes in 1 keer te bestellen kan je behoorlijk wat geld besparen. En dat is fijn voor jou en ook leuk voor mij. 'Win-Win' toch? ;)  

Daarom even het volgende:

Shop je 1 artikel?
Dan stuur ik een fijne kortingsvoucher mee die je kan gebruiken op een volgende bestelling. Die voucher is een jaar geldig!

Shop je 2 artikelen?
Dan krijg je 5% korting op de gehele bestelling!
Gebruik hiervoor kortingscode: S52020

Shop je 3 of meer artikelen?
Dan krijg je 10% korting op de gehele bestelling!
Gebruik hiervoor kortingscode S102020

Behalve dat je lekker euro's kan besparen op je cadeautjes kan je ook nog besparen op de verzendkosten! Je krijgt namelijk gratis verzending binnen NL bij bestellingen boven de €50,- en in BE boven de €85,-. 

Om je een handje te helpen met stapelen wil ik je graag nog even wijzen op de 'Sint Gift-Guide'. Hierin heb ik alle cadeautjes geordend in overzichtelijke categoriën. Wil je bijvoorbeeld iets bestellen voor je baby, kijk dan in de categorie '0 tot 1 jaar'. Kijk dan meteen even voor je kleuter in de categorie '1 tot 5 jaar'. Iets voor papa of opa/oma meebestellen? Ook die categoriën heb ik voor je uitgewerkt! Wil je iets echt bijzonders cadeau doen? Kijk dan even bij de categorie 'personaliseren'. 

Ben je druk, heb je weinig tijd of gewoon weinig zin om te zoeken? Kijk dan even bij de 12 'Sint aanraders'. Dat zijn de meestverkochte artikelen voor de feestdagen. Kies bij het bestellen voor de gratis inpakservice en ik pak je cadeautjes meteen mooi voor je in. Als gewone cadeautjes, Sint cadeautjes of kerst cadeautjes. De keuze is aan jou!

Wil je profiteren van de stapelkorting, de gratis inpakservice, besparen op verzendkosten en snel en gemakkelijk shoppen? 

'Intocht... geen intocht?'

Dat dit een raar jaar is kan ik voor de 100ste keer herhalen... Dat Sinterklaas anders zal verlopen dan anders zal ook voor niemand als een verassing komen...

Op het moment dat ik dit schrijf heb ik net gehoord dat het innovatieve idee dat onze gemeente had voor een Sint intocht door alle wijken van de stad waarschijnlijk niet door kan gaan vanwege de vergunning die niet afgegeven kan worden... Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik altijd vrij gemakkelijk ben om gegaan met alle maatregelen en beperkingen, vooral omdat ik veiligheid van bepaalde personen met mijn hele hart voorop stel... Maar dat ik mijn dochter nu moet vertellen dat de intocht (waar ik dom genoeg al heel enthousiast over begonnen was tegen haar) toch niet door zal gaan doet me toch wel een beetje pijn... Gewoon voor haar...

Het zet mij weer op scherp en motiveert mij weer om niet 1 maar 2 extra stapjes te gaan zetten om het Sint feest dit jaar thuis uitgebreider te vieren dan anders... Het huis extra versieren, Sint films kijken, samen knutselen, uitgebreide gedichten schrijven, mooie cadeau's op pakjesavond met daarbij iets spectaculairs wat ik nog moet gaan verzinnen en wat extra's in haar schoen...

Heb jij al leuke ideeën voor pakjesavond? Ik hoor ze graag! We zullen er samen/apart een prachtig feest van maken dit jaar! De meest bijzondere cadeautjes zitten in de kleinste doosjes... Verras je kleintje deze feestdagen met een mooi naam sieraadje! 

'Aan de knutsel!'

Zoals ik hier boven al schreef ben ik dit jaar extra gemotiveerd om wat extra stapjes te doen om het huis in Sint sfeer te krijgen.

Voor onze dochter sloot ik laatst een maandelijks abonnement af bij Club Creo. Dit is een bedrijf dat elke maand een brievenbus doos naar je opstuurt met knutsel spulletjes in een bepaald thema. Zoë knutselt heel erg graag en veel. Hoe creatief ik zelf ook ben is het soms weleens fijn om een voorzetje te krijgen waar ze lekker zelf mee aan de slag kan. En omdat ik weet dat de knutsel spullen online behoorlijk sporadisch werden tijdens de vorige lockdown leek het me leuk om het een keer te proberen. We hebben nu 2 pakketten ontvangen en Zoë vindt het erg leuk. Het is nog te vroeg om er echt een duidelijke mening over te geven, maar mocht het je leuk lijken, dan kan je altijd eens kijken op de site van Club Creo. 

Natuurlijk heb ik ook weer naar leuke inspiratie voor Sint knutsels gezocht op Pinterest. Ik heb een leuk Pinboard voor je aangemaakt en hieronder zie je alvast een paar leuke knutsels te inspiratie.

Nieuwsgierig naar het Pinboard? 


'#Mombosslife'

Eind volgende week is het 'de dag van de ondernemer'.

In mijn blog van 30 maart jl. schreef ik het volgende naar aanleiding van de dag van de ZZP-er:

'De laatste weken worden er van alle kanten dingen geroepen. Je moet dit doen, je moet dat doen, er komt een recessie aan, geen inkomsten meer, harder werken, meer doen, andere mogelijkheden overwegen... En het enige wat ik kon denken was: 'Al die arme mensen die nu in de problemen komen, geen inkomen meer hebben'. Geen moment denkend aan mezelf...

Nu de geluiden van een economische crisis harder worden begint de realiteit wel binnen te komen. Mijn mooie bedrijfje, waar ik zo hard voor heb gewerkt de afgelopen 2 jaar, wat in die tijd is opgebloeid tot iets waar ik ontzettend trots op ben... Hoe ziet dit er over een jaar uit? Het zijn spannende tijden, voor iedereen. Ieder op zijn of haar eigen manier...

Het enige wat we kunnen doen is, zoals iemand laatst tegen me zei: 'Ons verstand gebruiken en erop vertrouwen dat het goed komt'. En dat is dan ook wat ik doe. Ik ga gewoon verder met hard werken, zoals ik altijd al deed. En ik houd hoop dat het goed komt en dat er weer betere tijden aankomen.'

Nu ik dit terug lees, maanden nadat de crisis de wereld op zijn kop zette... vind ik het misschien nog wel lastiger... De gevolgen van de crisis zijn nu niet meer abstract maar concreet. Duidelijk voelbaar en zichtbaar...

Lieve mensen, lieve ondernemers... Geef het niet op... <3

Deze prachtige foto is gemaakt door Lydia van Little Star fotografie. Op 20 november zal ik in mijn Instagram stories nog een paar leuke ondernemers in het zonnetje zetten. Nieuwsgierig? Volg Zilverdraakje dan op Instagram. 

En? Ga jij ervoor? Ga je gebruik maken van de stapelkorting en de gratis inpakservice? Help je mee de MKB-ers te ondersteunen in deze lastige tijd? Zet jij de 20ste ook ook paar leuke ondernemers in het zonnetje? 

En bovenal, ga jij voor een spetterend 'Corona-proof' Sinterklaas feest dit jaar?

Veel Liefs!

hartje

Jodie

'Mama van 2 kleine draakjes'

Over de auteur

 

 

Auteur - Jodie Grootswagers

Jodie is het creatieve brein achter Zilverdraakje. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze Zilverdraakje eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot een heerlijk bloeiende webshop. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.

 

 

Ben als eerste op de hoogte

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel