Wil je jouw baby’s eerste jaar vastleggen? Of ben je op zoek naar een uniek cadeau voor de geboorte of doop? Bij Zilverdraakje vind je een ruim aanbod aan unieke cadeaus. Ook voor gepersonaliseerde kraamcadeaus kun je bij mij terecht. Je kunt de naam van het kind, geboortedatum laten graveren.

Een uniek cadeau voor baby’s eerste jaar

In mijn webshop vind je een ruim aanbod van cadeaus om je baby’s eerste jaar vast te leggen. Neem bijvoorbeeld onze My First Year fotolijst. In dit fotolijstje kun je als ouder elke maand een foto plaatsen van je baby. Misschien zijn de mijlpaalkaarten voor de baby ook iets voor jou? Die kaarten kun je gebruiken om de groei van je kind vastteleggen. Het is natuurlijk ook leuk om deze foto’s in een baby fotoalbum te plakken. Zo kun je altijd terug kijken op deze prachtige eerste jaar.

Neem contact met mij op voor advies

Heb je een leuk cadeau gevonden voor baby’s eerste jaar? Of vind je het lastig om een keuze te maken? Ik help je graag met passend advies. Neem daarvoor gerust contact met mij op door te bellen of WhatsAppen naar 0031 6 10739461. Ook voor een zilver kraamcadeau kun je in mijn webshop terecht.

© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel