InstagramFacebook

 

 

 Ben jij op zoek naar een bijzonder cadeautje voor de allerliefste mama of oma? Voor iemand die zwanger is, juist mama is geworden of een oma 2-be? De mooiste cadeautjes voor mama en oma shop je hier! 

Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek als ik zeg dat het leven soms best intens is als (werkende) moeder. Hoe ontzettend hard ik ook geniet van de tijd met mijn kindjes, ik kan niet ontkennen dat het ook een bepaalde kracht vraagt. Positiviteit, kracht, energie en liefde... Ik geef het aan ze, alles wat ik heb, elke vezel in mijn lijf wil het aan ze geven. En soms betekent dat dat er niet zoveel meer overblijft voor 'ik'. 

En omdat ik weet dat ik niet de enige ben die dit zo ervaart vind ik dat we soms wel eens wat extra's mogen doen voor alle lieve mama's en oma's. Verwen haar maar eens goed! De mama, de oma's, de wensmama, de gemiste mama. Laten we er gewoon even wat extra voor elkaar zijn! 

--- Bekijk hier de mooiste cadeautjes voor 'mama 2-be', 'mama', 'oma 2-be' en oma! ---

 

♡ Wist je al dat je jouw ideale cadeautje zelf samen kan stellen? 

Kies jouw cadeautjes in de shop en voeg voor €2,50 de optie 'verpakken als cadeau pakketje' toe aan je winkelmandje. Bij deze optie worden er een paar vragen gesteld die je in mag vullen om jouw pakketje nog persoonlijker te maken. Bijvoorbeeld of er een persoonlijk kaartje bij mag.

De cadeautjes (maximaal 3 kleine cadeautjes) worden samen in een klein houten mandje met witte snippers verpakt in transparant folie. Je cadeau pakketje wordt vervolgens kant en klaar bij je thuis bezorgd. Je hoeft het alleen nog te geven! Dat noem ik nog eens 'momlife' en 'dadlife' vriendelijk!

------ Hieronder zie je een voorbeeld van de inhoud van een pakketje dat ik speciaal voor de liefste mama heb samengesteld! -------

+

 

 

 

Sorteer op
© 2017 - 2024 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel