InstagramFacebook

 

 

♡ Elke dag, meerdere keren per dag... Elk uur, meerdere keren per uur... Soms zelfs elke minuut... of meerdere keren per minuut... Ik ben dankbaar... 

 De uitdagingen van de afgelopen 2 jaar hebben mij dankbaar gemaakt voor alles wat er wel is, voor alles wat er wel mag zijn en vooral voor alle liefde die vaak onverwacht en onbeperkt wordt toegereikt...

 Daarom staat deze week in het teken van dankbaarheid... Met heel veel leuks om ook jou te bedanken voor jouw liefde en trouw!

 ♡ 𝐑𝐨𝐳𝐞 𝐢𝐬 𝐡𝐞𝐭 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐳𝐰𝐚𝐫𝐭... '𝐓𝐡𝐚𝐧𝐤𝐬𝐠𝐢𝐯𝐢𝐧𝐠' 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐭 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 '𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐅𝐫𝐢𝐝𝐚𝐲'... 𝐃𝐨𝐞 𝐣𝐢𝐣 𝐦𝐞𝐞? ♡♡ Verras of laat je verrassen! ♡

Als speciaal bedankje heb ik een aantal super leuke 'Surprise Bags' en 'Surprise boxen voor jou samengesteld!

Kies voor een 'Surprise Bag' naar keuze en kies jouw bedrag. Ik zorg dat er een super verrassend cadeau jouw kant op komt met gegarandeerd 40% meer waarde dan jij betaalt! 

Kies je voor een 'Surprise Box? Dan krijg je een totale verrassing! Dat betekent dat er echt vanalles in de box kan zitten. Ook hier gegarandeerd 40% meer waarde dan jij betaalt!

 ♡ Verzendtijd van de 'Surprise Bags' en 'Surprise boxen' bedraagt 1 tot 5 werkdagen vanwege mij persoonlijke aandacht waarmee ik de producten kies naar aanleiding van jouw eventuele bestelgeschiedenis in mijn shop! Heb je je pakketje met spoed nodig? Geef het dan even aan in de opmerkingen! ♡
 

Let op: 'Surprise Bags' en 'Surprise Boxen' kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verpakking van de bags en boxen kan anders zijn dan op de foto, afhankelijk van de grote van jouw pakket.


♡ 'Dankbare Deals', om jou te bedanken! ♡​

Geen gewone Sale, maar een aantal super mooie en dankbare Deals voor jou voor leuke, ronde prijzen. Van mijn kant om jou te bedanken dat je klant bent in mijn shop en voor jou misschien ook erg dankbaar in deze toch al dure feestdagen tijd!
 

 

♡ Nieuwsgierig naar alle 'Dankbare Deals'? 

Klik hieronder op de prijscategorie van jouw keuze en zie meteen wat ik voor jou geselecteerd heb!

 

 

♡ Een extra cadeautje voor jou! ♡​

Wil jij jezelf ook wat leuks cadeau doen voor een super klein prijsje?

Biedt dan een fijn nieuw thuis aan 1 of meerdere van mijn 'B-keus' items!
Artikelen met een kleine beschadiging die niet voor de reguliere prijs verkocht kunnen worden, maar absoluut nog een mooi thuis verdienen! 

Alleen deze week krijg je 50% extra korting op alle reeds afgeprijsde 'B-keus' artikelen! De korting heb ik al voor je aangepast, dus geen kortingscode meer nodig! 

♡ Heb je nog vragen? Misschien over mogelijkheden voor personalisering? Of over levertijden? 

Stuur gemakkelijk een mailtje via onderstaande button of stuur een What's app bericht via het groene ballonnetje rechtsonder in beeld.
Ik probeer je altijd zo snel mogelijk en met heel veel liefde te helpen!

 

 

♡ Zin om te shoppen? Plak vlug je lijstje erbij en go! Have fun! Laat de feestdagen maar komen! 

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

 

 

 

 

© 2017 - 2022 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel