InstagramFacebook

 

 

Welkom bij mijn allernieuwste collectie 'Autumn 2021'! En super bedankt dat je gezellig een kijkje komt nemen! 

Ook deze keer ben ik weer dicht bij mezelf gebleven en heb ik mijn best gedaan om 2 super liefdevolle collecties voor je samen te stellen met bijzondere cadeautjes voor de liefste kleine schatjes (en hun mama's en oma's).

What's in it for you? 

❥ Via deze mooie pagina kan je nu alle nieuwe artikelen bekijken en eventueel al te shoppen!

❥ Omdat ik zelf ook heel goed weet dat je heel hebberig kan worden van al deze mooie spulletjes heb ik de 'Wishlist' ontworpen. Kom je alleen maar even neuzen, wil je (nog) niks shoppen, maar zie je wel mooie cadeautjes voor op jouw wensenlijstje? Download dan hier de 'Wishlist', print hem uit en vul de artikelnummers alvast in voor de Sint of Santa! Bestel je wel iets uit de nieuwe collectie? Dan stuur ik de 'Wishlist' ook nog eens mee met je pakketje.

❥ Persoonlijk contact! Tijdens kantooruren ben ik weer beschikbaar op de chat, hier rechtsonder in beeld, voor al jouw vragen! En heb je gewoon iets leuks te melden, dan mag dat natuurlijk ook. 

Nieuwsgierig? Check hier een filmpje van de nieuwe collectie! 

'Soft Neutrals' en 'Rainbow Colours'. De thema's die centraal staan deze herfst!

Ga jij voor de neutralen kleuren? Het traditioneel roze en blauw? Of smelt jouw hart bij de mooie regenboog pastel tinten?
Elk cadeautjes verteld een eigen verhaal. Jouw verhaal?

 

 

--- Shop je liever op merk? Dat kan natuurlijk ook! ---

Niet gevonden wat je zocht? Of wel gevonden, maar 'hungry for more'?
Dan heb ik goed nieuws! Binnenkort begin ik namelijk al aan de nieuwe 'Gift-Guide' voor de feestdagen! 

Ik ga de allermooiste 'Gift-Guide' voor je samenstellen om jouw feestdagen 'shopping experience' zo inspirerend, motiverend en relaxed mogelijk te maken! Houd die 'Wishlist' dus zeker bij de hand, want je gaat hem nodig hebben!

Tipje van de sluier: Er komen een aantal super leuke cadeautjes aan voor de 0 tot 1-jarigen, voor een fijn prijsje. Gewoon omdat ik zelf ook weet hoe lastig het is om voor die kleintjes een leuk schoencadeautje of een aanvulling onder de kerstboon te vinden! Daarnaast komt er een kleine Disney serie aan met 'Coffee to-go' mokken, nieuwe foto-albums en nieuwe hart hangers voor mama en oma! Helemaal in de 'Magical Beginnings' sfeer!

En nog een paar weekjes later gaat de Disney Kerst Collectie 2021 on-line, vooraf gegaan door een 'Live-Event' op Instagram!
Blijf de Socials en de nieuwsbrief dus zeker in de gaten houden voor meer info!

Voor nu, veel shop plezier!

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

 

 

 

© 2017 - 2022 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel