InstagramFacebook

 


Het zonnetje laat zich af en toe weer zien... Alle chocolade is weer opgeruimd... Moederdag komt eraan!

Op zondag 9 mei vieren we weer Moederdag! De dag die voor een mama's misschien nog wel specialer is dan haar eigen verjaardag... Voor mij in ieder geval wel! Want deze dag draait niet om de persoon 'ik', maar om de mama 'ik'. En Mama is toch wel de allermooiste naam die ik heb mogen krijgen...

Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek als ik zeg dat het afgelopen jaar intens is geweest als (werkende) moeder. Hoe ontzettend hard ik ook genoten heb van de extra tijd met mijn kindjes, ik kan niet ontkennen dat het ook een bepaalde kracht heeft gevraagd om telkens het beste te halen uit een tijd die momenteel niet heel erg best is. Positiviteit, kracht, energie en liefde... Ik geef het aan ze, alles wat ik heb, elke vezel in mijn lijf wil het aan ze geven. En soms betekent dat dat er niet zoveel meer overblijft voor 'ik'. 

En omdat ik weet dat ik niet de enige ben die dit zo ervaart vind ik dat we juist dit jaar Moederdag met hart en ziel mogen vieren. Verwen haar maar eens goed! De mama, de oma's, de wensmama, de gemiste mama. Laten we er dit jaar gewoon even wat extra voor elkaar zijn! 

Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik al de liefde en energie die er nog over was in deze mooie 'Moederdag Gift-Guide' heb gestoken om deze boodschap nog wat extra kracht bij te zetten. In deze 'Gift-Guide' vind je inspiratie, motivatie en hopelijk heel veel liefde voor nu en voor 9 mei! 

Let wel op:

--- Bekijk hier de mooiste cadeautjes voor 'mama 2-be', 'mama', 'oma 2-be' en oma! ---

 

Owjee... De tijd gaat snel... Maar voor een drukke papa lijkt de tijd misschien nog wel sneller te gaan...

En wat gebeurt er als deze papa ineens de eerste week van mei nog na moet gaan denken over een mooi cadeau voor de liefste mama van zijn kleine schatje(s)? Stress, bijzondere cadeau's (soms in de minder positieve zin van het woord) en met een beetje pech een nare teleurstelling op 9 mei...

Want weet je papa... Mama's verwachten geen gouden bergen... Liefde, waardering en een gebaar uit het hart. Het gevoel dat er aan haar gedacht wordt... Dat is voor een mama vaak het mooiste cadeau.

Om alle papa's die 'struggelen' met het vinden van een geschikt cadeautje een beetje uit de brand te helpen heb ik dit jaar een 'Papa Tip Guide' samengesteld met 3 super mooie, kant en klare, cadeau pakketjes en een top 12 met tips van mama's! 

Welke papa heeft een beetje inspiratie nodig dit jaar? Stuur hem de link van de 'Papa Tip-Guide' of tag hem wanneer je op Social Media een bericht over de 'Tip-Guide' voorbij ziet komen! 

 

FacebookInstagram

Wist je al dat je jouw ideale Moederdag cadeautje zelf samen kan stellen? 

Kies jouw cadeautjes in de shop en voeg voor €2,50 de optie 'verpakken als cadeau pakketje' toe aan je winkelmandje. Bij deze optie worden er een paar vragen gesteld die je in mag vullen om jouw pakketje nog persoonlijker te maken. Bijvoorbeeld of er een persoonlijk kaartje bij mag.

De cadeautjes (maximaal 3 kleine cadeautjes) worden samen in een klein houten mandje met witte snippers verpakt in transparant folie. Je cadeau pakketje wordt vervolgens kant en klaar bij je thuis bezorgd. Je hoeft het alleen nog te geven! Dat noem ik nog eens 'momlife' en 'dadlife' vriendelijk!

------ Hieronder zie je een voorbeeld van de inhoud van de 'Super Special' die ik speciaal voor de liefste mama/oma heb samengesteld! -------

+

------ Liever zelf een pakketje samenstellen? Kies jouw cadeautjes en voeg hier het cadeaumandje toe! -------

Speciaal voor Moederdag heb ik dit jaar 5 super mooie cadeau pakketjes samen gesteld!
Je shopt deze pakketjes meteen kant en klaar en ook nog net wat voordeliger dan wanneer je de cadeautjes los zou bestellen!
Toch liever zelf samenstellen? Die optie vind je hieronder ook!

 

---- Toch nog keuzestress? Stuur een berichtje naar info@zilverdraakje.com of kies voor een cadeaubon! ----

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

 

© 2017 - 2021 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel